Tisdag, Take-Away och The Walk

tisdag-take-away-the-walk-1

Här har det varit tyst ett tag! Efter att ha varit bortskämd med ett rätt slappt arbetstempo i skolan de senaste veckorna har den här veckan varit raka motsatsen. Inlämningar och redovisningar har avlöst varandra så bloggen har helt enkelt fått vila lite.

Men nu är jag på banan igen och vad passar då bättre än att dela med mig av min tisdag? Då var jag ledig från allt som heter skola och jobb så inledde dagen med sovmorgon och en brakfrukost. Har upptäckt att livets life hack är att köpa frysta croissanter som en gräddar själv i ugnen. Nygräddade croissanter är ju faktiskt den bästa starten på dagen.

tisdag-take-away-the-walk-2

Tyvärr kunde jag inte ta helt ledigt från skolarbete utan fick sätta mig en stund med en presentation som jag skulle hålla om fotografduon Inez & Vinoodh.

tisdag-take-away-the-walk-3

Men vid lunchtid var jag färdig och jag och Magnus promenerade in mot stan i den kyliga höstluften.

tisdag-take-away-the-walk-4

Hösten har verkligen kommit till Umeå på allvar nu och det är så himla fint ute.

 

tisdag-take-away-the-walk-5

tisdag-take-away-the-walk-6

När vi bockat av lite ärenden på stan var vi hungriga och trötta och inte alls särskilt sugna på att åka och handla för att fylla på vår tomma kylskåp. Istället köpte vi med oss sushi och tog bussen hem.

tisdag-take-away-the-walk-7

Efter lite obligatoriskt instagrammande slängde vi i oss maten. Vi skulle nämligen hinna ut och fota till min skoluppgift innan solen gått ner.

Obs, lägg märke till Magnus försöker äta soja med pinnar. Ni kan ju gissa hur det gick.

 

tisdag-take-away-the-walk-8

 

Ute var himlen i alla fall färggrann och fin kvällen till ära.

tisdag-take-away-the-walk-10

När vi var färdiga och skulle tillbaka hem så halkade jag dock ner i en lerpöl och råkade döda en liten groda </3

tisdag-take-away-the-walk-9

Men bilderna blev bra i alla fall. Visar dem senare!

tisdag-take-away-the-walk-11

Senare på kvällen gick vi på bio med Nellsan och Amanda och såg The Walk. Vi var helt ensamma i salongen så vi kunde sitta och livekommentera handlingen under filmens gång. Typ som om vi satt hemma i vardagsrummet, fast i en biosalong då. Helt enkelt en bra avslutning på en bra dag. Eller ja, bortsett från att jag råkade sträcka ryggen när vi fuldansade till eftertexterna och fick sjukskriva mig från jobbet resten av veckan…

Comments

  1. Sanna

    Älskar dina bilder asså!! Så ni har sett på The Walk? Vad tyckte ni? Var den sevärd? Jag och några kompisar har också tänkt se den :D

    1. Eric

      Helt klart sevärd, men kanske ingen fullpoängare! :)

Leave a comment