Topplördag

halv-helg

Oj vilken bra helg jag har haft! Efter fredagsfinalen – där Magnus slayade för övrigt – hade han två helt lediga dagar. Jag var också ledig och kvar i Stockholm över helgen vilket innebar att jag för första gången på jag vet inte hur länge kunde få vara med honom längre än en kort stund i kulisserna efter tv-sändningarna.

Jag hade med mig kameran men om jag ska vara ärlig hade jag varken lust eller ork att plocka upp den ur väskan. Istället fick mobilen dokumentera vår lördag som bestod av brunch på Urban Deli, kaffe och häng med Amanda och som avslutning en trerättersmiddag i Vasastan på en av våra absoluta favoritrestauranger. Kort och gott en toppenlördag!

På söndagen var jag bättre på att fota men mer från den dagen får ni se senare.

Comments

  1. Moa

    Hej Eric! Älskar allt med din blogg! Gillar layouten och innehållet skarpt! Kram

    1. Eric

      Vad fin du är! Stort tack :)

Leave a comment