Vegitalienskt

vegitalienskt-1

I veckan hade vi redovisning på ytterligare en uppgift i skolan. Denna gång var tanken att vi skulle göra en poster plus tre stillbilder från vinjetten till en film eller tv-serie. Filmen/TV-serien fick vara antingen påhittad eller en verklig så jag bestämde mig för att göra ett matlagningsprogram med italienska rätter i vegetarisk tappning. Fokus skulle vara på bra råvaror och känslan för programmet skulle vara lite lyxig – som en kontrast till att vegomat oftast ses som budgetmat.

Trots den dåliga ordvitsen till namn (ni kan nog gissa att jag inte drömmer om en framtida karriär som copywriter hehe) blev jag rätt nöjd i slutändan.

vegitalienskt-5

Comments

  1. Elin

    Hej fantastiska Eric! Du är en sådan inspiration, så himla cool på alla sätt! Blir så glad varje gång jag kikar in här på bloggen. Så fantastiska bilder. Man får så mycket inspiration av både dig och Magnus. Vill bli lika duktig som dig på det här med design och foto, ångrar därför att jag inte går media. Du hade gärna fått vikariera på min instagram ett tag så man får ett snyggt flöde, haha :D
    Ja jag vet att det blev en liten bibel hära. Ha det så bra! :)

    1. Eric

      Tack så hemskt mycket, vad glad jag blir! Kram :)

Leave a comment