Fyra låtar

Förra veckan delade nästan varenda person jag känner eller följer med sig av sitt musikår med Spotifys Year in Music. Eftersom att jag bytte till Apple Music i somras har jag inte så mycket kul statistik att dela med mig av men eftersom jag gärna vill vara som alla andra tänkte jag istället dela med mig av fyra låtar jag lyssnar mycket på för tillfället. Och helt enkelt låtsas som att jag inte ångrar att jag bytte från Spotify i första början. 

 

fyra-latar-1

 

SMALLER – ERIK HASSLE
Erik Hassle har släppt massor av bra musik i år och hans singel No Words är en av de låtar jag lyssnade mest på i våras. Dessutom medverkade i Icona Pops låt Emergency. För några veckor sedan släppte han låten Smaller som är omöjlig att lyssna på utan att bli glad. Tips tips!

 

fyra-latar-2

 

LOST BOY – TROYE SIVAN
Ett av de album jag sett mest fram emot i år är Troye Sivans Blue Neighbourhood som släpptes förra veckan. Bäst på skivan är enligt mig Lost Boy men Wild, Fools och Talk me down är också sjukt bra låtar. De tre sista finns som en serie musikvideor om olycklig kärlek mellan två barndomsvänner, homohat och hjärtesorg. Otroligt sorglig och finns att se på Youtube här (del 1), här (del 2) och här (del 3).

 

fyra-latar-3

 

NORTHERN LIGHTS – ELIAS
Första gången jag hörde Elias var i våras då han var förband till Seinabo Seys spelning på Münchenbryggeriet och nu i början av november släppte han den sexspåriga EP:n Warcry. Min favorit är Northern Lights men glöm inte att även lyssna på Revolution.

 

fyra-latar-4

 

HAVE YOURSELF A MERRY LITTLE CHRISTMAS – MAGNUS ENGLUND
Sist av allt måste passa på att pusha lite för Magnus låt på Idols julskiva. Helt opartiskt så är den enligt mig årets bästa jullåt hehe. En kul grej är dessutom att Digster har lagt till den på sin officiella julspellista på Spotify. In och lyssna!

Comments

  1. Felicia Sj-W

    Åh vad kul med lite låtar som man kanske inte hört förut! Förutom Magnus låt då? Den har jag självklart lyssnat på och den är grym! Jag tycker faktiskt att att den är bättre än original. Väldigt bra och hans röst är verkligen underbar att lyssna på. :)

Leave a comment