Julafton

julafton-1

 

I torsdags när jag slutat jobba åkte jag hem till mina föräldrar för att fira jul. Jag kom hem lagom till Kalle (hur rolig verkar inte sengångarfilmen vara?) och en sen jullunch.

julafton-2

Några timmar senare var det dock dags för julbord med lite nya tillskott som exempelvis ugnskokt kål med nötsås. Mina föräldrar äter också vegetariskt vilket innebär att vi som regel har en massa gröna alternativ utöver den klassiska julmaten. Kul kul eftersom julen vanligtvis är en liten köttfest!

julafton-3

Winston verkade också sugen men fick några köttbullar istället.

 

julafton-4

 

julafton-5

 

Efter maten öppnade vi paket, såg på The Holiday och åt julgodis. Vid elvatiden kom Magnus, som hade varit hemma och firat hos sina föräldrar, och hängde hos oss ett tag. Sedan åkte vi hem och så var den julaftonen över för denna gång.

Leave a comment