Mitt 2015 – januari till mars

2015 har varit ett väldigt händelserikt år för mig. Jag har rest massor, bott i två städer, flyttat ihop med mitt livs kärlek, slutat plugga och börjat plugga. En annan kul grej är att 2015 också är det första året jag fotat och bloggat konsekvent, vilket betyder att i princip allt detta finns dokumenterat. Just därför tänkte jag att det skulle vara kul med en klassisk årsrecap, både för att det kanske skulle vara intressant för er som läser men också för att jag själv ska reflektera över vad som faktiskt hänt i mitt liv. Två flugor i en smäll helt enkelt. Vi börjar från början.

arsrecap-jan-mar-1

JANUARI

Året började med att jag var hemma från Stockholm och firade in det nya året tillsammans med Magnus och en massa andra fina människor i Umeå.

 

arsrecap-jan-mar-2

Annars var januari en väldigt händelserik månad ändå. Jag bestämde mig för att hoppa av min utbildning vid Stockholms Universitet och flytta hem. Eftersom att jag var arbetslös och inte hade någon riktigt koll på vad jag skulle göra av mitt liv var jag mycket på promenader med Magnus och mina föräldrars hundar.

 

arsrecap-jan-mar-3

Min julklapp till Magnus var en natt på Yasuragi, så någon gång i mitten av månaden åkte vi till Stockholm. Vi hann även med en del annat turistande och hängde bland annat på Moderna Museet och Kungliga slottet. Idag åker vi dit igen och det ska bli så skönt (till Yasuragi alltså, inte slottet).

 

arsrecap-jan-mar-4

Eftersom att jag befann mig i någon sorts flyttkaos hela januari var jag ofta i Stockholm. Bland annat den sista helgen i månaden då jag hade bokat in mig på jobb. När jag inte jobbade passade jag på att bland annat besöka Stockholms kanske finaste byggnad – stadsbiblioteket.

 

arsrecap-jan-mar-5

 

FEBRUARI

Februari var rätt mycket av en mellanmånad för mig. Jag hade fått jobb på ICA-kontoret med start den första mars så jag gick väl mest omkring och väntade på att få börja där. Sedan var jag ute rätt mycket också med hundarna.

 

arsrecap-jan-mar-6

 

I mitten på månaden firade jag och Magnus vår första alla hjärtans-dag i Stockholm för att dagen efter åka till New York för att hälsa på Amanda.

arsrecap-jan-mar-7

Vi turistade, åt brunch, promenerade, frös konstant (vi lyckades träffa av den kallaste veckan i NYC på hela året) och gick på NYFW-fest på Park Avenue. Alla inlägg från resan kan ni hitta i kategorin Resor > New York.

arsrecap-jan-mar-8

Sedan vinkade vi hejdå till Amanda och åkte hem igen.

 

arsrecap-jan-mar-9

 

MARS

I mars hade jag nästan flyttat in i källarlägenheten som Magnus hyrde i andra hand. Den var jättemörk, hade ingen ugn och  luktade källare. Men en fin lampa och fin fiskposter hade den i alla fall.

arsrecap-jan-mar-10

Jag hade börjat jobba igen och det firade vi med att titta på Lorentz som var på Umeå Open. Bilden ovan tog jag när vi stod i publiken och efteråt laddade han upp den på sin instagram! Kul kul.

 

arsrecap-jan-mar-11

 

Dagen efter konserten åkte vi till ett vårigt Stockholm för Magnus skulle gå på Idolaudition. Själva auditionen var på söndagen och då hade vårvärmen bytts ut mot regn och snålblåst. I fyra timmar stod vi ute och frös men i slutändan kan en ju ändå säga att det var värt det.

Och det var ungefär det jag hann med under årets tre första månader.

 

Leave a comment