Svartvita söndagssnaps

sondags-snaps-1

 

Igår hade jag och Magnus en av de bästa söndagarna på länge. Det var vår sista lediga dag tillsammans innan några veckor av jobb och julfirande tar vid så vi såg till att ta till vara på den på bästa sätt. Efter en sedvanlig söndagsfrukost begav vi oss in mot stan och Bildmuseet. Det bästa en kan göra en gråmulen dag är att åka dit då hela insidan av byggnaden är vit och blir som en slags ljusterapi.

 

sondags-snaps-2

 

Och på tal om ljus så var just anledningen att vi åkte dit deras nya utställning Lumière. Är en sucker för ljusinstallationer så gick omkring och gapade i ungefär 2 timmar. Sedan tog vi hissen ner till deras bokhandel, köpte en fin poster till vår hall och gick omkring samlade inspiration till boken jag ska formge som slutuppgift i min kurs.

Efter det åkte vi hem, åt julbord till middag och välkomnade Amanda som är hemma i Umeå igen. Amanda praktiserade ju på Damernas Värld under hösten och har de senaste två månaderna hängt i New York så vi hade en hel del att catcha up on. Vi drack prosecco, pratade framtidsplaner, politik och feminism resten av kvällen och hux flux var den söndagen slut.

Leave a comment