En tisdag i tretton bilder

ttt-1

 

Usch vad den här veckan inte har varit bra. Efter att min kurs avslutades i fredags har jag hamnat i någon slags mellanfas angående vad jag göra härnäst i livet. Känslan av att varken veta in eller ut om något samtidigt som livet tickar på måste vara det värsta som finns. Fyfan.

Men allt har faktiskt inte varit bajs den här veckan. I tisdags till exempel vaknade jag upp feberfri till att snön föll ner utanför fönstren. Dessutom hade vi mina föräldrars hundar Winston och Elton på besök då de håller på med en badrumsrenovering hemma. Mysigt men också lite drygt då dessa hundar kanske är livets mest bortskämda och vägrar ligga någon annanstans än i sängen eller soffan, vilket kan bli lite trångt eftersom jag och Magnus har en 120-säng som alla måste rymmas i.

ttt-2

Men vi överlevde i alla fall natten och unnade oss en brakfrukost med bland annat croissanter, äggröra, yogurth med färska bär och överblivna cupcakes från Ellens examensfirande.

 

ttt-3

 

Elton var också sugen men blev utan.

 

ttt-4

 

Sedan gick vi ut i kylan.

 

ttt-5

 

Det var himla fint men samtidigt djävulskt kallt. Men trots mina febertorra läppar, igenimmade glasögon och besvärade min var jag rätt nöjd ändå.

 

ttt-6

 

När vi kom hem igen åt jag upp resterna från den indiska maten vi beställt till middag kvällen innan och redigerade bilder från helgen i Luleå.

ttt-7

Någon timme senare vinkade vi hejdå till hundarna och begav oss in till stan.

 

ttt-8

 

Vi gick på Rost Kaffe som är ett relativt nytt kaffehak i Umeå…

 

ttt-9

 

…och pratade om drömmen att någon gång starta ett eget kafé, hur kallt det är ute och sånt där. Sedan åkte vi hem igen för att lämna tillbaka hundarna till mina föräldrar.

ttt-10

Senare på kvällen kom Nellie och vi käkade VB-paj och pratade om fula balkläder, uppfostran och vad som gör att vissa är sparsamma och andra inte. Sedan avslutade vi tisdagen med att se Suffragettes på bio. Himla bra och viktig film om kvinnorättsrörelsen som idag, 100-år senare, inte på något sätt är över varken här i Sverige eller i andra delar av världen.

Och det var allt som hanns med den tisdagen.

Comments

 1. Helena

  Otroligt fina hundar! Kram! <3

 2. Alex

  var är dom fina träskålarna från? :)

  1. Eric

   De från Muji, köpta på Åhlens! :)

Leave a comment