Juliette

I måndags var jag, Magnus och Nellie och fikade på Juliette. Det är ett nytt café by day slash cocktailbar by night som ganska nyss öppnat i Umeå. Alltid kul eftersom vi inte direkt är bortskämda med sånt i Umeå.

Vi pratade lite med hon som äger hela huset som caféet ligger i och tydligen är allt nyrenoverat i samma tappning som huset var ursprungligen med bland annat tapeter som är replikor av en 1860-taltapet. Får nästan panik över hur fint det är.

Jag och Magnus passade på att äta våra första semlor för i år. Förstår verkligen inte er som prompt väntar med semlor till fettisdagen? Ni måste verkligen hata livet.

Helt plötsligt blev vi överraskade av bästa Amanda som just kommit hem efter två månader i Asien.

Vi satt och pratade en massa om hennes resa, om vad som var nice och vad som var onice och sånt. Ett exempel på det senare var 20-åriga killar från sverige som verkar tycka att det är en kul grej att köpa sex när en är Thailand. Och så finns det dem som säger att det inte finns några problem med kvinnosynen hos svenska män. Fyfan.

Sedan njöt vi av solen och fick en liten sneakpeak på ett eventuellt låtprojekt som Magnus jobbar med.

Vid halv två skulle Nellie iväg och jobba men vi andra satt kvar ett tag kvar medan solen började vandra lägre och lägre på himlen utanför.

Men sedan blev det även dags för oss att bege oss hemåt för jag skulle iväg och jobba. Och sen hände det inte så mycket mer kul den måndagen.

Comments

  1. […] veckan åt jag en väldigt god morotssoppa på mitt favoritställe Juliette och efter att ha frågat lite om ingredienserna bestämde jag mig för att testa att göra en egen […]

  2. Vilket fint ställe! Miljön är ju helt underbar och sådana där ställen som är både café och annat är så mysiga :D

  3. Saga

    shit shit shit vad coolt med låten!!! vill också höra hehe.

Leave a comment