Nyårsafton

nyarsafton-1

 

I torsdags var det nyårsafton och kvällen till ära hade vi bjudit hem Amanda och Linnea på nyårsfirande hemma hos oss på Lievägen. Jag och Magnus hade burit in matbordet i vardagsrummet och gjort en riktigt festdukning. Vuxenpoäng till oss!

nyarsafton-2

Vi hade till och med skrivit ihop en meny. För att hålla på en del med grafisk design så har jag fruktansvärt ful handstil om jag får säga det själv.

nyarsafton-3

Vid femtiden kom våra gäster och vi passade på att ta en riktigt stel gruppbild pga sällan att alla är med på en och samma bild. Amanda är en av mina äldsta vänner och har ju gått i samma klass som både mig och Magnus. Linnea har pluggat på samma skola som Amanda i New York och henne lärde vi känna via Amanda i somras. Bland de coolaste personerna vi känner och helt klart bästa tänkbara sällskapet att fira in det nya året med.

 

nyarsafton-4

 

Till förrätt bjöd vi på halstrad pilgrimsmussla med en grapefruktsås.

nyarsafton-5

Sedan satt vi och diskuterade söderhipsters, SVTs Boys och plastikoperationer.

 

nyarsafton-6

 

Plus drack en massa prosecco.

 

nyarsafton-7

 

Sedan åt vi också varmrätt bestående av ugnsbakad portabellosvamp och risottoboll med balsamicoreduktion och till efterrätt blev det Crème Brûlée. Jävlar vad gott det var.

nyarsafton-8

Efter maten hölls det brandtal om viktiga och mindre viktigare saker och vid tiotiden åkte Linnea för att möta upp några kompisar och jag, Amanda och Magnus satte oss i en taxi in till stan.

nyarsafton-9

Där tog vi spegelselfies, körde lekar och allsång till Pitbull.

 

nyarsafton-10

 

Strax efter det närmade sig klockan tolv och vi gick ner till älven för att skåla in det nya året och titta på fyrverkerier. En halvtimme senare åkte vi på efterfest, körde fler lekar och vid fyratiden kom vi hem och så var nyårsafton över för denna gång.

Comments

  1. Snygg dukning!

    1. Eric

      Tack så mycket, sällan en får en chans att göra dukningar så när tillfälle ges gäller det att passa på! :)

Leave a comment