Vår hall

var-halll-1

 

Idag tänkte jag att vi skulle ta en titt på vår hall. Det är nog det rum som tagit längst tid att bli färdigt då det alltid har funnits någon liten sak som inte känts helt hundra. Men efter lite nya tillskott de senaste veckorna är det i princip klart.

Till höger om dörren står hallens enda möbel – nämligen skåpet Ivar från IKEA. Det är i obehandlad furu och vilar på två ben i trä och mässing från Superfront. Spegeln ovanför är också den från IKEA och heter Skogsvåg.

 

var-halll-2

Ovanpå byrån i ena änden står en liten kaktussamling (som tidigare stod i köket) och en mässingskål där vi lägger nycklar och småsaker. På andra änden ligger en liten bokhög med bland annat Kim Kardashians bok Selfish.

 

var-halll-6

 

 

Till vänster om dörren har vi en liten garderob där vi förvarar jackor och skor som vi använder för tillfället. I lådorna ovanpå hyllan lägger vi sånt som vi inte riktigt vet vad vi ska göra av. Typ halsdukar, mössor och sånt.

 

var-halll-3

 

I taket hänger lampan som Magnus fick i julklapp av sin bror.

 

var-halll-4

 

Och på väggen som en möter när en kliver in genom dörren hänger planschen vi köpte på Bildmuseet för någon vecka sedan.

var-halll-5

Mer än så var det faktiskt inte. Vill ni se mer bilder från vår lägenhet kan ni kika in kategorin Lägenheten uppe i menyn eller klicka här!

 

Leave a comment