Espresso

espresso-1

 

Ända sedan jag och Magnus blev tillsammans har jag varit väldigt bra på att köpa oväntade och efterlängtade julklappar till honom. Den här julen var dock ett undantag då det, efter en ganska lång streak av bra presenter, stod helt still. Faktiskt så still att det tog ändå tills i veckan innan jag överraskade honom med denna – hans alldeles egna espressomaskin!

Ni som har följt den här bloggen ett tag vet ju om att Magnus (och jag) älskar allt som har med frukostar att göra. Och som alla vet behöver varje frukost minst en god kopp kaffe. Tyvärr har vår gula lilla kaffebryggare som jag fått av min mormor sett sina bästa dagar och under en ganska lång tid har vi känt att vi skulle velat haft något bättre. Så när jag snubblade över denna silvriga lilla sak i onsdags insåg jag att det var meant to be.

espresso-2

Den är så cool? Vi känner oss som värsta baristorna när vi gör kaffe numera.

espresso-3

Två koppar espresso i taget kan den göra om en tränger ihop kopparna lite.

 

espresso-4

 

Plus att den kan skumma mjölk också så vi kan göra egna cappuccinos! Drömmen ju.

espresso-5

Det bästa var dock såklart att Magnus var jättenöjd! Även om han behöver jobba lite på sin latte art hehe.

 

PS. Om vill ni se fler bilder från vårt kök kan ni klicka här!

Comments

  1. […]  har vår monstermonsters fått bo sedan vi flyttade in. Där lever den och frodas bredvid vår espressomaskin och postern på Kate Moss som vi hittade på tunnelbanan. I andra änden av rummet, under TVn och […]

  2. […]  har vår monstermonsters fått bo sedan vi flyttade in. Där lever den och frodas bredvid vår espressomaskin och postern på Kate Moss som vi hittade på tunnelbanan. I andra änden av rummet, under TVn och […]

  3. hannah

    åh, nu vet jag ju precis vilken kaffemakapär jag ska skaffa till nya lägenheten! tack! har precis hittat in till din fina blogg och tycker så mycket om varje inlägg jag får läsa, fantastiska bilder och jag som du är ju tokig i frukostar.så fint alltihop! tack för bra blogg alltså!

    1. Eric

      Åh tack vad snällt av dig, kul att du gillar! :)

Leave a comment