Lördag, återförening och överraskningsfest

lordag-aterforening-1

I lördags hade jag en mycket bra dag. Det började med att jag vaknade upp ensam hemma eftersom Magnus var på jobbet. Men jag deppade inte för det utan svängde ihop min bästa standardfrukost – avokadotoast med chiliflakes och flingsalt, mangosmoothie och turkisk yoghurt med müsli, kiwi och honung. Och så kaffe till det.

 

lordag-aterforening-2

 

Sedan satt jag en stund och redigerade bilder medan jag kollade på snön som yrade utanför.

lordag-aterforening-3

Vid tolvtiden kom Magnus hem från jobbet och var jättesnygg i sin nya tröja från Weekday. Jag fortsatte med mitt ett tag medan han vilade pga klev upp kl 6 på en lördag. Sedan åkte vi in till stan för att träffa…

 

lordag-aterforening-4

 

…Kalle!

lordag-aterforening-5

Och Klara!! Som båda varit i Asien i typ en månad. So fun att gänget är återförenat igen!

 

lordag-aterforening-6

 

Vi tittade på Nellie som jobbade hårt.

 

lordag-aterforening-7

 

Och så åt vi mat. Jag åt en veganbagel med hummus och soltorkade tomater som är svingod. Sedan satt vi kvar och catchade up tills caféet började tömmas på folk.

 

lordag-aterforening-8

 

Sedan åkte jag, Magnus och Amanda för att köpa presenter till Mathilda som fyller 20 och hade överraskningsfest senare under kvällen.

lordag-aterforening-9

Efter det åkte vi hem till oss, åt Panaeng Curry till middag, fixade oss och såg lite på melodifestivalen (although what’s the point efter att Anna Book blev diskad:// ) innan vi gick till Mathilda.

lordag-aterforening-10

Där körde vi lekar, testade extremt roliga peruker och hade meget kul. Jag tog en massa bilder med min analoga kamera som ni får se när rullen är framkallad. Vid klockan ett begav sig i alla fall jag och Magnus hemåt och sedan var den lördagen över.

Leave a comment