På mitt skrivbord

pa-mitt-skrivbord-1

 

För någon vecka sedan köpte jag dessa fina saker till mitt skrivbord. För om jag ska vara ärlig talat så har jag haft extremt lite ~bra grejer~ hemma med tanke på att jag håller på en hel del med kreativt skapande och sånt. Jag liksom ritade alla illustrationer till min bokserie på kopieringspapper med plastiga stiftpennor från ICA. Så ni fattar ju att det kanske var dags att uppdatera mig lite.

pa-mitt-skrivbord-2

Alltihop är från Muji, ett av mina all-time-favoritmärken som äntligen börjat säljas på Åhléns här i Umeå. Muji är japanskt och har allt från pennor och doftljus till regnjackor och möbler i bra material, enkel design och till bra priser. Helt enkelt en väldigt bra kombo. Denna gång köpte jag en ordentligt stiftpenna som ska kunna nyttja stift till den sista millimetern (bra grej), ett pennställ i akrylplast plus ett vanligt suddgummi. Nu pryder de alla tre mitt skrivbord och väntar på att få användas.

Leave a comment