Veckan genom min mobil

veckan-genom-mobil-1

Ända sedan jag köpte min analoga kamera har den i princip varit det enda jag tagit bilder med. Kul för mig (ska bli så kul att se hur bilderna blir när de väl är framkallade) men inte så kul för er (eftersom de måste framkallas innan jag kan visa dem här på bloggen hehe). I förrgår lämnade jag i alla fall in min första rulle men i väntan på att jag får igen den tänkte jag bjuda på några av de få bilder jag tagit med min mobil under veckan som gått! Faktiskt så har jag haft en väldigt bra vecka där jag bland annat har njutit av sol både inne och ute efter vad som känts som åratal av mörker, hängt en del hemma i min nya favoritskjorta plus att jag och Magnus tagit tag i en massa jobbiga och mindre jobbiga saker som legat som en klump i magen. En inte så värst spännande men ändå väldigt bra vecka helt enkelt. Vill ni se fler mobilbilder kan följa mig på instagram här!

P.S. Kul att ni är så många som hittat hit från Sandra Beijers blogg. Hoppas ni är här för att stanna! (:

 

Leave a comment