Nyanser av grått

gray-1

 

Mitt liv har varit i en sån himla svacka på sistone. Allt har känts lite pissigt och grått och förra veckan var nästan lite av en all time low för mig. Men sedan några dagar tillbaka har jag haft ett väldigt flyt, vilket gör att det känns som att det kanske är på väg att vända igen. Ett exempel på detta är när jag i söndags var på H&M och av en slump kollade igenom reahyllan och fann jag dessa byxor. De var precis i rätt gråfärg, i rätt storlek (vilket ju aldrig någonsin händer?) och kostade 150 spänn. Det var ju nästan lite för bra för att vara sant.

gray-2

Mest troligt hade de blivit kvar på grund av en trasig fåll men tack vare min snälla mamma är de numera som nya igen. Jag älskar dem, även fast de är i ullmix och därför lite stickiga/extremt varma. Solen har äntligen ju kommit tillbaka och eftersom att det nästan var sommarvärme igår höll jag på att brinna upp när jag tog de här bilderna. Men men, what to do. Fina är de i alla fall. Och så är det ju väldigt skönt med sol.

gray-3

Comments

  1. Saga

    Första bilden! Sååå fin!!

    1. Eric

      Äsch, durå!!

Leave a comment