Nytt hemma hos mig

nytt-hemma-hos-mig-1

 

Idag tänkte jag att vi skulle ta en titt på lite nya grejer som har fått flytta in hos oss. För någon vecka sedan öppnade ju IKEA i Umeå och precis som alla andra umebor bestämde vi oss för att trängas bland billiga bokhyllor och köttbullar för tio kronor under invigningshelgen. Hur som helst så fick bland annat dessa följa med hem – en vattenkaraff med en kork av kork (hehe) plus två ordentliga cappuccinokoppar till vår espressomaskin.

nytt-hemma-hos-mig-2

Sedan köpte vi också en traktörpanna (älskar att den är i rostfritt stål pga känner mig så jävla kockig) och jättefina kökshanddukar i lin- och bomullsmix.

 

nytt-hemma-hos-mig-3

 

Och så en till grej som inte är från IKEA utan från Magnus. När jag kom hem efter jobbet i fredags efter en pissig dag låg det senaste numret av Kinfolk på köksbordet. Brukar stå och bläddra i Kinfolk i varenda butik där jag stöter på dem men varje tidning kostar ju en smärre förmögenhet så kan aldrig förmå mig att köpa en. Men nu fick jag en av Magnus och jag skulle kunna smälla upp varenda uppslag på väggen bara för att det är så fint. Bra present.

nytt-hemma-hos-mig-4

Comments

 1. Josefin Eriksson

  Åh vilka fina saker du fick med dig hem!
  Ska nämligen till Umeå till helgen för att kolla in ikea och köpcentrumet, ska bli spännande! Är det något speciellt som man ska kolla in där eller generellt i Umeå tycker du?

  Kram!

  1. Eric

   Vad kul! Ska jag vara ärlig så har jag inte jättebra koll på köpcentret då jag inte varit där än, men rent generellt så skulle jag säga att den bästa butiken i stan är Kii som ligger på Kungsgatan. Missa inte heller att fika på Juliette eller Kulturbageriet! Hoppas du får en kul Umeåvistelse :)

 2. Sandra Leone

  Fy vad fint! Står också alltid och smygbläddrar i Kinfolk så fort jag går förbi pressbyrån.

  1. Eric

   Haha ja, det är svårt att låta bli ibland!

 3. Karin

  Underbar glasflaska! Älskar kork/trä och glas i kombination. Fint med ett ikea också! Kramkram

  1. Eric

   Ja det är verkligen så snyggt! :)

Leave a comment