Nytt x 2

nytt-1

Igår damp det ned ett paket i brevlådan innehållande inget mindre än den här lilla guldklimpen.

nytt-2

Ett tag nu har jag varit sugen på att införskaffa en lite mer avancerad analog kompaktkamera då min nuvarande är lite begränsad. Så efter att ha letat runt i den djungel av alla kameror som finns bestämde jag mig till slut för en Contax T2.

nytt-3
nytt-4

nytt-5

När det sedan dök upp en annons på Blocket kunde jag inte låta bli att slå till och vips så var den min. Lite väl pricey för att vara rimligt att lägga på en analog kamera men samtidigt är den ju väldigt fin. Och ska ta väldigt bra bilder. Det ska bli så kul att dokumentera våren med denna!

nytt-6

Och på tal om nytt, vad tycker ni förresten om den nya bloggdesignen? En del är sig likt men det mesta är förbättrat! Bland annat är det lite nya typsnitt, en meny som är lättare att läsa plus att det inte längre är några vita ramar längs bilderna vilket gör att det blir lättare att pinna dem på Pinterest om ni så skulle vela. Sist men inte så finns också ett nytt alternativ i menyn bredvid länken till arkivet – nämligen min alldeles egna portfolio – som ni gärna får gå in och kika på om ni vill!

Förhoppningsvis kommer allt fungera som smort men om ni upptäcker något som strular får ni gärna kommentera nedan så ska jag försöka fixa det!

Comments

  1. vardagskonst

    Väldigt fin portfolio. Skulle vara väldigt fint om du hade någon sorts bildbank så man kunde frossa lite mer i dina bilder. Eller en tapet så man kunde bo lite i dem. Med andra ord – mycket tjusigt här inne.

    1. Eric

      Åh tack vad snäll du är! Vad glad jag blir :)

Leave a comment