Hår och så

hair-1

Igår var jag hos frisören och gjorde en sak som jag velat göra ett bra tag – nämligen helbleka håret!

hair-3
hair-4

 

Det är nog kanske den största förändringen jag genomgått rent hårmässigt och just därför har det också tagit ett tag innan jag kommit till skott. Det är ju alltid läskigt med stora förändringar, plus att det är så sjukt svårt att veta om en kommer passa i det osv.

hair-2

Men trots allt så är det ju bara hår och nu är det i alla fall gjort. Och även fast min arma hårbotten fick lida ordentligt för det så blev det faktiskt jävligt bra om jag får säga det själv. Känner mig liksom effortlessly cool jämt nu. Även om den coolheten försvann nu när jag skrev så hehe.

hair-5

Comments

 1. lovisa

  riktigt snyggt!

 2. Snyggt! :D

  1. Eric

   Tack så mycket! :)

 3. Nicole

  JÄVLAR vad snyggt!

  1. Eric

   Tack!!

Leave a comment