Work in progress

work-in-progress-1

Hej hopp! Här har ni min utsikt i helgen. Magnus har nämligen jobbat hele tiden så jag har passat på att ta tag i lite projekt som legat och grott ett tag. Bland annat det ni kan se på bilden – nämligen mitt alldeles egna typsnitt.

work-in-progress-2
work-in-progress-3

 

Jag har ju varit så dålig på att faktiskt göra något konkret av alla idéer som snurrat i mitt huvud ända sedan jag blev klar med min kurs i januari. Fotograferar gör jag ju i princip varje dag i och med att jag bloggar, men mer grafiska grejer blir sällan av. Och det är ju synd, eftersom det bästa sättet att bli bättre på något är att öva.

Så i lördags tog jag mig i kragen och satte jag igång och även om jag inte på långa vägar är klar (är en någonsin det?) så har jag kommit en bra bit på väg. Ska bli kul att få visa er resultatet senare.

work-in-progress-4

En annan kul grej är jag och Magnus ska till Malmö för att hälsa på vår kompis Saga. Imorgon bitti bär det av och vi blir borta till slutet av veckan. Är så peppad! Följ mig gärna på instagram om ni vill hänga med på vad vi hittar på där nere!

Leave a comment