En önskelista

en-onskelista

Igår var det prick en vecka tills jag fyller år och just därför satt jag också och knåpade ihop en liten önskelista. Eller ja, önskelista och önskelista, snarare en sorts saker-jag-skulle-vilja-ha-men-mest-troligt-inte-kommer-få-lista. Jag har ju ändå någon form att verklighetsuppfattning trots allt och förväntar mig inte designstolar i födelsedagspresent. Men i alla fall, here goes!

 1. People People Transparent Speaker
  För några veckor sedan gick min högtalare sönder helt utan förvarning så är i stort behov av en ny. Helst hade jag velat ha den här fina från People People, men då den saknar airplay/bluetooth plus kostar mer än vad jag betalar i hyra får den nog vänta lite.
 2. Adidas Stan Smith
  Ett par nya vita sneakers. Helst dessa från Adidas som är en variant av Stan Smith, fast helt vita och perforerade.
 3. Ett fiolfikusträd
 4. Solglasögon från Nivida
  Det svenska solglasögonmärket Nivida har så himla många fina solglasögon. Tycker bland annat att dessa i orange är fina, men också dessa i grönt.
 5. Hello Mr Magazine
  Min senaste upptäckt i tidningsdjungeln – Hello Mr. Mycket fin tidning som riktar in sig på “men who dates men”. Och sånt måste ju en supporta!
 6. T-shirt från Drôle de Monsieur
  Mycket fin tischa från det franska märket Drôle de Monsieur. Verkar dock vara slutsåld i min storlek.
 7. Keramik
  Letar fortfarande efter den perfekta servisen i keramik. Gärna i mörka och matta färger. Tyvärr verkar detta vara ett riktigt projekt att hitta.
 8. Eames LCM Chair
  Har snöat in mig på Eames olika stolar sedan jag och Magnus besökte deras utställning på Bildmuseet här i Umeå. Just denna, Lounge Chair Metal, tror jag hade passar perfekt hemma hos oss!

Leave a comment