En vecka i 4 bilder

en-vecka-fyra-bilder-1
en-vecka-fyra-bilder-2
en-vecka-fyra-bilder-3
en-vecka-fyra-bilder-4

Kul att så många verkar ha hittat hit från Floras blogg, hoppas att ni vill stanna!

Här kommer i alla fall ett gäng bilder min vecka som varit rätt händelselös. Förutom min födelsedag i måndags har livet lunkat på i maklig takt. Jag har möblerat om hemma när jag egentligen borde börjat packa ner i flyttlådor. Jag har ätit färska jordgubbar i yoghurten på morgonen och spenderat åtskilliga timmar i soffan bläddrande i alla nya tillskott i min tidningssamling och sett en massa klipp från briljanta Samantha Bees politiska satirshow Full Frontal (OBS mycket bättre, roligare och mer on point än alla snubbar som ofta brukar ha såna här program). Och så har jag såklart haft en rad smärre sammanbrott kring det logistikpussel som en flytt 65 mil söderut innebär. Men nu är det fredag och ikväll kommer Magnus hem, så det hade ju kunnat vara värre om en säger så!

Ha en trevlig helg!

 

Comments

  1. Alva

    Åh vilken underbar blogg du har! Grattis i efterskott :)
    Kram

    1. Eric

      Tack snälla! :)

Leave a comment