Måndag hela veckan

mandag-hela-veckan-1

Om prick fem dagar går flyttlasset till Stockholm. Just nu ser det ett ut som ett bombnedslag hemma i lägenhet. Jag och Magnus har packat hela helgen men ändå känns det som att vi inte kommit någonvart. Igår när jag plockat upp allt som låg och skräpade på golvet såg det helt plötsligt exakt likadant ut som innan vi började packa, minus en matta :))

mandag-hela-veckan-2
mandag-hela-veckan-3

Men skam den som ger sig. Snart är det över och det ska bli så skönt. Idag och imorgon packas det sista ihop, på onsdag morgon ska lägenheten vara tom för städning och på lördag bär det av. I några dagar däremellan kommer jag att bo hemma hos mina föräldrar, krama om lite hundar och försöka krama ur det sista av Umeå på obestämd framtid. Galet.

Comments

  1. javie

    Hjärtligt välkomna till ett somrigt stockholm<3

    1. Eric

      Thank u thank u javie!! <3

Leave a comment