Mina födelsedagspresenter

mina-fodelsedagspresenter-0

Hej och tack så mycket för era fina kommentarer angående mitt inlägg i tisdags! Det är alltid lite läskigt att skriva om något så utelämnande, men samtidigt är det ett viktig ämne att prata om. Nåväl, jag hade ju lovat att visa vad jag fick i födelsedagspresent i år. Hela tre dagar fick jag bli firad, i lördags av Magnus, i söndags av familjen och så i måndags som var själva födelsedagen. Jag hade en riktigt konstig födelsedag som började lite halvdant men som slutade rätt bra. Dock så lyckades jag med konststycket att överanstränga(?) min näsborre när jag körde trappintervaller. Det small bara till och hux flux så började det svida och rinna jättemycket och nu så nyser jag varje gång jag andas in djupt? Mycket mystiskt.

Hur som helst, presenterna skulle ju presenteras! Jag blev riktigt bortskämd i år med en massa fina saker. Av Magnus fick jag till exempel denna bok – Häng konsten lågt av Karolina Modig.

mina-fodelsedagspresenter-01

Boken handlar om att hur en bygger upp en konstsamling utan att behöva var stenrik. Mest av allt är den dock fin, men tänker att informationen kan vara nyttig någon gång så småningom. Speciellt med tanke på hur mycket jag har börjat hänga på Bukowskis den senaste tiden…

mina-fodelsedagspresenter-3

Av Magnus fick jag också dessa fina skålar. Handgjorda av keramikern Erika Pettersdotter och verkligen i perfekt frukostskålstorlek.

mina-fodelsedagspresenter-4

Och så fick jag även ett nummer av Cereal. Det kan vara den finaste jag har hittills, med reseguider till bland annat San Franscisco och Big Sur.

mina-fodelsedagspresenter-5
mina-fodelsedagspresenter-6

Kolla bara så fint! Som vanligt vill jag rama in varenda sida.

mina-fodelsedagspresenter-7

Och sist men inte minst fick jag även denna. Japp, blev väldigt bortskämd av Magnus i år.

mina-fodelsedagspresenter-8
mina-fodelsedagspresenter-9
mina-fodelsedagspresenter-10

Himla fin tidning med superfint fotografi och bra och viktigt perspektiv.

mina-fodelsedagspresenter-11

Av mina föräldrar fick jag dessa sneakers från Adidas.

mina-fodelsedagspresenter-12

Och av mina kusiner plus familj fick jag The Kinfolk Table som jag velat ha ända sedan jag första gången jag bläddrade i The Kinfolk Home.

mina-fodelsedagspresenter-13
mina-fodelsedagspresenter-14

 

Sist men inte minst fick jag också ett presentkort på solglasögon från Nividas av mina systrar och deras respektive. Så allt som allt himla bra presenter.

mina-fodelsedagspresenter-15

Comments

 1. johanna

  men så fina presenter! och så fint du förevigat dom. jag gillar verkligen skålarna, är lite extra svag för keramik just nu!

  1. Eric

   Tack snälla! Ja det är så himla fint! :)

 2. De där skålarna alltså <3 Har också dom, och de är mina absoluta favoriter. Är bara en GNUTTA avis på alla fina magasin du fick! Har också suktat efter Kinfolk Table i en evighet, samt velat läsa Cereal länge men av nån anledning är jag väldigt snål när det kommer till att spendera på fysiska magasin. Finns ju så mycket fint på internet! Även om all inspiration som sker utanför skärmen borde uppmuntras egentligen.

  1. Eric

   Ja de är så fina!
   Jag har precis som du varit för snål tidigare, men det är något speciellt med att fysiskt få bläddra i ett magasin så det är värt att lägga pengar på då och då!

 3. emma chardi

  såÅ SNYGG BLOGG!! bilderna, minimalismen – allt! Håller också på att samla keramik (främst små skålar). tänker att det får växa fram sakta, med olika typer av keramiker etc.

  keep doin what u r doin <3 all pepp /emma

  1. Eric

   Åh tack snälla, vad glad jag blir!!!
   Precis, det ska bli kul att se samlingen växa fram, bit för bit!
   Kram kram! :)

Leave a comment