Omplantering av växter plus en liten nyhet

gammalt-mot-nytt-1

Såhär såg jag ut häromdagen när jag satt och planterade om några av våra växter här hemma. T-shirt och jeans från Weekday, glasögon är härifrån. Plus mitt hår som återigen är helblont, lite kallare och lite kortare efter ett välbehövligt besök hos frisören.

gammalt-mot-nytt-2
gammalt-mot-nytt-3

 

Av alla pensionäriga saker jag sysselsätter mig med så måste nog ändå omplantering av växter vinna någon form av pris. Men jag måste säga att jag gillar känslan av att byta ut krukorna som blivit alldeles för små, rensa bort den gamla och torra jorden för att sedan fylla på med ny jord som är full av näring. Bort med det gamla och trötta och in med ny energi som gör att de får växa sig starka på en ny plats. För blommornas del blir det i en ny kruka, för mig och Magnus i en ny stad.

Närmare bestämt Stockholm, dit vi flyttar om två veckor.

gammalt-mot-nytt-4

Comments

 1. lovisa

  åh vad kul! ser fram emot att hänga på i nya sthlm-livet! vad ska ni göra där, plugg/jobb?

  1. Eric

   Ja verkligen! Jag vet inte riktigt än, framtiden får utvisa. Men som det ser ut nu så blir det jobb till en början :)

 2. Fredrikapåvinden

  Vilket fint inlägg! Fin outfit, fin beskriving om plantor och va fint och härligt med flytt! Jag skulle själv vilja bli bättre på plantor och plantering. Det är som att jag just nu mest går och insuper fakta när det liksom swishar förbi mina öron. Men snart ska jag själv bli en planterare!

  1. Eric

   Åh tack! Ja men kör på, det är mycket enklare än en tror! :)

Leave a comment