3 nya saker hemma

3x-nytt-hemma-1

Godmorgon Söndag! Tänkte visa lite saker jag köpt den senaste tiden. Vi börjar med den här glaskupan som jag köpte på Gingko förra veckan. Har kikat efter glaskupor ett tag men har inte hittat några som varit i rätt storlek, form och material. Men så hittade jag denna. Tillräckligt liten för att få plats på våra smala fönsterbrädor, ett bottenfat i glas och helt utan onödiga krusiduller eller utsmyckningar.

3x-nytt-hemma-2
3x-nytt-hemma-3

 

Har inte riktigt bestämt vad som ska få stå i den dock. En enkel murgrönekvist passar fint men är tveksam på om den överleva värmen där i. Får klura vidare helt enkelt.

3x-nytt-hemma-4
3x-nytt-hemma-5
3x-nytt-hemma-6

 

En annan grej jag suktat efter länge är den här morteln i olivträ från Muji. Tycker att den är så fin med träets marmorering. Magnus å andra sidan tycker den är jätteful och ser ut att passa i en sommarstuga. Men det fick flytta in hos oss ändå hehe.

3x-nytt-hemma-7

Sedan har jag ju också köpt lite nya tidningar. Det är ju liksom en drog för mig just nu. Kan knappt räkna på två händer hur många gånger jag stått och bläddrat bland alla tidningar i butiker som Papercut och Konst-ig sedan jag flyttade hit.

Dessa två är i alla fall några som fått följa med hem. Fantastic Man, som jag inte hunnit bläddra så mycket i, och My Residence. Kan verkligen rekommendera den sistnämnda om ni precis som jag älskar att få läsa om hur kända kreatörer, fotografer och designers lever och bor. Tips tips.

3x-nytt-hemma-8
3x-nytt-hemma-9

Comments

 1. […] jag köpt årets My Residence, som kom ut i butik häromdagen. Har köpt de båda tidigare numren, det som kom 2016 och det som kom 2017, så börjar bli lite av en […]

 2. Robin

  Fint inlägg! :)
  Gillar verkligen den naturfärgade mattan som skymtar i bakgrunden. Vars hittade ni den?

  1. Eric

   Den är från IKEA, Lohals heter den tror jag! :)

 3. Jättefina grejer! Tycker det är så sött med den lilla vasen i glaskupan! Tummen upp!

 4. Silja

  Om du gillar att es hur andra vor rekommenderar jag Freunde von Freunden (tysk blogg från Berlin men på engelska), så himla inspirerande! http://www.fvonf.com

  1. Eric

   Åh tack snälla för tips! Ska kolla in där! :)

Leave a comment