4 saker att göra när det regnar

4-saker-regnar

Idag regnar det i Stockholm och utifrån vad jag sett så gör det även det i övriga Sverige. Tänkte därför ta tillfället i akt och bjussa på fyra förslag på aktiviteter att sysselsätta sig med när det regnar. För regna kommer det ju att göra, det hör ju svensk sommar till. Hur som helst, here goes:

1. Baka eller laga mat.
Laga något ätbart, kanske granola? Perfekt för långa semester-/sommarlovsfrukostar och ingenting en vill stå inne och göra när solen skiner. Om inte det låter intressant finns en massa andra recept samlade i min kategori Recept.

4-saker-regnar-1

2. Planera inför en sommarresa.
Kanske har du planerat in en resa i sommar? Isåfall är en regnig dag ett ypperligt tillfälle att googla ens resmåls guldkorn. Om ni till exempel ska åka till Berlin kan ni kolla in inläggen från min och Magnus Berlinresa förra sommaren och kanske få lite tips på bra ställen! Har även en kategori där jag samlade mina inlägg från när jag var i New York förra året om det låter mer passande.

simone-5

3. Se en film eller serie
Okej detta är ju den mest troliga sysselsättningen om en är ledig och det regnar ute. I min kategori  TV- & filmtips hittar ni en massa bra. Till exempel dokumentären What Happened, miss Simone som finns på Netflix.

4-saker-regnar-2

4. Häng på Pinterest
Också en rätt kravlös sysselsättning men som i alla fall jag ser som rätt produktiv. Det är ju alltid bra att samla inspiration inför framtida projekt och så vidare. Jag brukar vara hyfsat aktiv och om ni vill kan ni följa mig här!

Leave a comment