7 bilder från den sista dagen i Umeå

7-bilder-sista-umea-1

I torsdags vaknade jag upp i mitt gamla pojkrum med den här knubbisen bredvid mig. Plus Magnus och en till hund. I en 105-säng. Tur att en inte är kinkig.

7-bilder-sista-umea-2

En liten stund senare satt vi på balkongen och åt frukost. Avokado med örtsalt på Finn Crisps plus filmjölk toppat med müsli, torkade tranbär, rostade hasselnötter och pumpakärnor. Och så kaffe såklart!

7-bilder-sista-umea

Sedan gick vi ut i solen för en skogspromenad med hundarna. Vet att jag tjatar om det hele tin men det är så jävla myggigt vilket är så fruktansvärt drygt. Vi höll i alla fall ut en kort stund innan det fick vara nog och vi begav oss hemåt igen.

7-bilder-sista-umea-4

Vi gör ett litet hopp i tiden och vips så var vi i stan på Juliette och käkade lunch. Lite stel stämning var det pga att vissa (nämner inga namn men hen börjar på M hehe) hade glömt att boka flygbiljetter till vår flytt i helgen och upptäckte på efter vår morgonpromenad att alla flighter var fullbokade hela fredagen och lördagen eftersom ungefär halva Umeå skulle till Göteborg för att se på Håkan. MEN, nu några dagar senare befinner vi oss ju i Stockholm så allt löste sig till slut!

7-bilder-sista-umea-5

Efter lite mat i magen var humöret bättre och vi gick en runda på stan i ett försök att spendera några bortglömda presentkort. Bland annat gick vi på Kii som hade mycket fint men inte riktigt vad vi sökte.

7-bilder-sista-umea-6

Sedan åkte vi till Grubbe för att lämna över nycklarna till de nästkommande hyresgästerna till vår gamla lägenhet. För drygt ett år sedan flyttade vi in och nu går vi vidare på andra äventyr. Huvvaligen alltså, livet.

7-bilder-sista-umea-7

Till sist så avslutade vi dagen med en det sista hänget med gänget i Broparken följt av ett examensfika hos Elin som tagit examen som sjuksköterska. Kommer verkligen sakna alla dessa fina människor som jag spenderat så många dagar och kvällar med det senaste året. Önskar jag kunde ta med alla i en liten flyttkartong eller något.

Comments

  1. […] 7 bilder från den sista dagen i Umeå – Eric Smedlund – Radar Collective […]

Leave a comment