I ett flow

flow-1

Så här såg det ut på mitt köksbord i fredags då plockade ju fram papper och penna för första gången på flera månader. Min jakt på passande väggdekorationer har ju gått lite trögt så för att ha något att sätta upp, i alla fall tills vidare, bestämde jag mig för att ta saken i egna händer.

flow-2
flow-3
flow-4

Skissande är inte direkt min starkaste sida men jag tycker ändå att det är väldigt härligt att få skapa något med händerna och liksom hamna i ett kreativt flow. Tyvärr är jag rätt dålig på att ta mig tid för det.

Hur som helst blev det i alla fall rätt bra måste jag säga. Visar senare hur allt ser ut uppe på väggen.

flow-5

En annan fin grej är att blommorna som jag fick på Rodebjereventet förra veckan slagit ut! Känns som en väldigt vuxen grej att uppskatta snittblommor men har verkligen börjat förstå tjusningen med dessa blommande skönheter. Det lyfter som rummet på något sätt.

flow-6

Hoppas ni får en fin måndag!

Comments

  1. Linn

    Efterlyser tavlor att hänga på väggen. Kan man köpa något av dig? :D

    1. Eric

      Har tyvärr ingen webbshop eller liknande i dagsläget, men hojtar till om det förändras! :)

Leave a comment