Önskerubriker

behover-er-hjalp-1

Godmorgon tisdag! Just nu händer det en massa kul grejer i mitt liv. Idag ska jag och Magnus äntligen på Yayoi Kusama-utställningen på Moderna Museet, ikväll ska jag följa med Amanda på Berns och så imorgon väntar en arbetsintervju för ett jobb som jag verkligen, verkligen tror skulle passa mig. Fullt upp alltså.

Men nu till något helt annat. Som ni märkt har jag börjat blogga lite oftare på sistone och nu börjar ni bli några stycken som tittar in här. Kul för mig, men vill ju också att det ska vara kul för er! Därför tänkte jag att ni kanske skulle vilja hjälpa mig med vad jag ska skriva om här på bloggen? Helt enkelt att ni skriver önskerubriker i kommentarerna här nedan som jag sedan gör mitt bästa för att skriva inlägg utifrån. Allt från djupa inlägg om tankar om livet, kärlek och sånt, till ytligare saker som kläder eller saker går bra! Tror ni det kan vara något? Kommentarerna står till ett förfogande i så fall. Kör i vind!

Comments

 1. Magnus. - smdlnd

  […] var det dags! Första inlägget utifrån era Önskerubriker. Många av er verkade lite nyfikna på Magnus och det kan jag förstå, han är ju väldigt […]

 2. Frida

  Gärna mer musiktips! Hbtq-filmer, böcker om du ser/läser många såna :)

  Superhärlig blogg!

 3. Jassi

  Gör klädlistan! (den här: http://flora.metromode.se/2016/06/11/stora-listan-om-klader/ )

  Nu är det här mitt allra första besök på din blogg (som verkar superfin för övrigt) så du får ursäkta om du redan har gjort denna lista.

 4. Lisa

  Flikar in med ännu en kommentar för fick några fler önskemål! So, here we go again:
  1. Några olika inlägg där man får lära känna dig och dina kompisar bättre, för just nu känns det som om man som läsare har lite halvdålig koll. Tänker att du kanske skulle kunna göra typ nån intervju-grej där dom frågar dig 5 frågor och du frågar dom 5? Eller typ att du bara listar saker som kan vara kul att veta som typ hur ni träffades, vad ni brukar göra när ni hänger och vilket ett favoritminne tillsammans är.
  2. “15 saker ni inte visste om mig”
  3. Nån form av stilguide (både gällande kläder och inredning) där du listar dina favoritbutiker och märken, samt vad du brukar tänka på när du shoppar.
  4. Mer om dina tidningar! Kanske en guide eller att du bara listar vilka som är dina favoriter, vart du får tag i dom osv.
  5. Frågestund
  6. Mer recept och hur du tänker kring mat osv. Till exempel “mina bästa matlagningsknep” eller “mina bästa recept på 15 minuter/xx kronor/7 varor”

 5. Lisa

  Åh vad kul med önskerubruker! Jag tycker din stil är ascool och skulle älska mer inlägg om dina kläder. Kanske någora inlägg där du går igenom olika kategorier i din garderob (ex dina tröjor eller byxor), eller kanske bara allmänt hur du tänker kring och har byggt upp din garderob? Är även väldigt nyfiken på hur du och Magnus träffades så det skulle vara kul att få veta! Det känns även som att du har bra koll på en massa coola konst-ställen/museum osv, så kanske nån form av guide om det? Tack för en asbra och inspirerande blogg, kram!!

 6. Hannah

  provade dina black bean chocolate chip cookies idag! herre, så magiska. tycker det är så trevligt med dina goda recept, från en matfoto-älskare till en annan – mer sådant tycker jag! älskar också berättelser om kärlek, inredningsdrömmar och bara tips i allmänhet på sånt som du införskaffat / tycker är fint!

 7. elise

  hittade själv hit nyligen, för typ ett par veckor sedan?
  har fastnat direkt, pga dina fantastiska foton!
  skulle gärna se fler inlägg som visar lite mer vem du är? vad läser du? vad gillar du för serier? vart vill du resa? vilken mat kan du äta alla dagar i veckan no probz? :D

 8. a

  Lägenheten.
  En vardag i bild (frukost, lyssnar på, läser, skor, i matbutiken…)
  Drömresan
  Kärlek!
  En bra t-shirt

 9. Inredningen i nya läggan!!! Fast det kanske kommer upp ändå
  Ett inlägg om hur du och Magnus träffades? Sånt är alltid fint att ta del av

  Eljest bara fortsätt kör ditt race, så jääävulskt snygg blogg detta – alltid en fröjd att öppna upp ett nypublicerat inlägg! :) x

  1. Eric

   Åh tacktack för de snälla orden! :)

 10. Fanny

  Top 5 filmer
  Top 3 böcker
  Kanske ett inlägg om magnus?

 11. Moa

  “Umeå vs Stockholm” och “fem plagg i min garderob”

Leave a comment