Senaste tiden genom min mobil

senaste-genom-mobil-1

Idag är det 14 dagar sedan jag flyttade till Stockholm! Tänkte fira detta med att visa lite vad jag har hittat på under dessa två veckor – dokumenterat med min mobiltelefon. En del av dessa bilder dyker upp på min Instagram (följ följ) och men en del bilder får ligga kvar i fotoalbumet på mobilen. Ett exempel på en sån bild är denna, från när jag och Magnus åkte till Magnus brorsa på Gärdet och plötsligt befann oss i ett hav av hundkäx.

senaste-genom-mobil-2

Sedan lyckades vi också besöka Carl Eldhs ateljémuseum till slut. Verkligen värt all möda som ni kan se.

senaste-genom-mobil-3
senaste-genom-mobil-4

I onsdags gick jag och Magnus på event. Byrån Rebel&Bird anordnade minifestival i Skyddsrummet i Münchenbryggeriet och bjöd bland annat på mat från Stockholms bästa foodtrucks och livets livespelning av Silvana Imam. Vi i publiken blev även uppbjudna på scen under Svär på min mamma vilket var kanske det sjukaste hittills i mitt liv. Sån queen hon är.

senaste-genom-mobil-5
senaste-genom-mobil-6
senaste-genom-mobil-7

Och så tog Amanda med mig på invigning av Rodebjers nya “galleri” Vaginan i deras butik på Norrmalmstorg. Coola Arvida Byström DJ:ade och vi drack gratisdrinkar, diskuterade konsumtionshets och tidlösa plagg medan vi kryssade runt bland PR-folk, First Aid Kit och ena halvan av Say Lou Lou. Bra kväll.

senaste-genom-mobil-8
senaste-genom-mobil-9

Sedan har jag såklart hängt en del hemma i när Magnus varit bortrest på jobbet. Både framför TV:n och med en kaffekopp vid köksbordet skissande på innehåll till vår planerade tavelvägg. Plus haft lite ångest för att jag inte riktigt tagit tag i jobbsökandet än. Men nu börjar mitt korta sommarlov dra mot sitt slut och nästa vecka är det dags att återigen ta tag i livet.

Leave a comment