Tisdag, Amanda & en takterrass

tisdag-takterrass-1

Okej kanske det bästa med att ha flyttat till Stockholm är att numera bo i samma stad som denna sköna böna. Amanda är en av mina äldsta vänner och trots att jag var superdryg när vi gick i samma klass i högstadiet har vi på något sätt hängt kvar ihop. Vi bodde hos henne när vi var i New York förra våren men nu bor hon alltså i Stockholm där hon jobbar på Damernas värld. Lätt min coolaste vän.

tisdag-takterrass-2

Jag och Magnus mötte i alla fall upp henne efter att hon slutat i tisdags. Först gick vi till Strömterrassen på Kungliga Operan (Obs kanske Stockholms pampigaste byggnad) men det var smockat med folk så vi gick vidare.

tisdag-takterrass-3

Istället hamnade vi här, på Urban Deli Sveavägens takterrass.

tisdag-takterrass-4

Amanda är ju proffs på att hålla vinglas efter alla event hon går på i jobbet.

tisdag-takterrass-5
tisdag-takterrass-6

Magnus var ju såklart med också. Och jag, i mina birkisar.

tisdag-takterrass-7

Amanda har ju btw fått smeknamnet feministmessias av mig då hon är född på den internationella kvinnodagen plus extremt vettig och cool person. Bland annat så var hon i England i våras och föreläste på en kvinnokonferens tillsammans med sin mamma.

Hur som helst hade vi verkligen en superhärlig kväll med fin utsikt och intressanta diskussioner kring mode, kulturellt kontra finansiellt kapital och känna att en inte passar in eller räcker till. Är så glad att få omges av så kloka människor.

tisdag-takterrass-8

Bonus också för väldigt instagramvänlig location.

tisdag-takterrass-9

Och för instagramvänligt sällskap. Kolla se snygga!

tisdag-takterrass-10

När vinet var uppdrucket promenerade vi till tunnelbanan genom ett ljummet Gamla stan. Bra avslut på en himla bra kväll.

Comments

  1. anna

    asså hittade din blogg för ett par dagar sen och gud så bra!!! helt magiska foton!

    1. Eric

      Tack snälla! :)

Leave a comment