En fixarfredag som slutade på en favoritplats

fixarfredag-kvallsdopp-1

Idag tänkte jag att vi ska kolla på vad jag gjorde i fredags. Egentligen var den en ganska händelselös och obloggig dag som började med att jag låg och drog mig i sängen i kanske en timme (eller mer) med den här bredvid.

fixarfredag-kvallsdopp-2

Sedan klev vi upp och gjorde frukost.

fixarfredag-kvallsdopp-3

Som vi sedan åt medan vi halvsåg på Dr Phil (därav Magnus face). Fan vad det programmet är dåligt ändå. Maken till mer amerikanskt program finns knappt, och så alltid en lite sexistiska och konservativa värderingar insvepta i någon falsk omtanke. Huvva.

fixarfredag-kvallsdopp-4

Så till slut fick det räcka och vi satte igång med annat istället. Min arbetsintervju som jag hade i onsdags gick bra och nästa steg i processen var att göra ett arbetsprov. Så jag jobbade på med det medan Magnus svarade på lite mail och dammsög. En riktig fixardag alltså.

fixarfredag-kvallsdopp-5
fixarfredag-kvallsdopp-6

Och så fortsatte det hela dagen, med en liten paus för lunch och tvättande.

fixarfredag-kvallsdopp-7

Hux flux så var det dags för middag. Vi lyxade till det med tortellini, mozzarella- och tomatsallad och prosecco. Det var ju ändå fredag liksom!

fixarfredag-kvallsdopp-8

Efter det så var vi egentligen helt slut, ni vet sådär mör som en blir i huvudet när en har koncentrerat sig hela dagen. Men eftersom vädret hade spruckit upp efter att ha varit mulet hela dagen tvingade jag med den här fina ut ändå.

fixarfredag-kvallsdopp-9

Och så åkte vi hit, till Örnsbergs klippbad, som börjat bli en av våra absoluta favoritplatser i Stockholm.

fixarfredag-kvallsdopp-10

Jag menar kolla på det här? Det var ju så fint att det nästan känns som ett skämt. Dessutom var det jättevarmt i luften och rätt folktomt sånär på några som var där och tog ett kvällsdopp. Helt magiskt.

fixarfredag-kvallsdopp-11
fixarfredag-kvallsdopp-12

Vi ville i alla fall inte vara sämre utan hoppade i vi med. Till och med Magnus badade, som är den största badkrukan på denna jord. Blev så förvånad över att det nästan var varmt i vattnet men sedan slog det mig att det faktiskt är juli nu. Hur som helst så badade jag inte länge, hatar att simma där jag inte kan se botten hehe.

fixarfredag-kvallsdopp-13

Istället satte vi oss på klipporna och torkade medan vi tittade på himlen som blev helt blodröd av solen som gick ner. Det var fint och jag mådde så himla bra.

fixarfredag-kvallsdopp-14

Comments

 1. Jenny

  Hög igenkänning på att inte vilja bada där en inte ser botten. Någon fix idé om att en fisk eller krabba typ ska gå till attack haha. Vill gärna att någon annan hoppar i innan mig också och “skrämmer bort” djuren ;)

  1. Eric

   Ja verkligen! Min rädsla blev ju inte mindre när vi såg en utter simma förbi just där vi badat en kväll för någon vecka sedan! :|

 2. anna

  asså din blogg är en sådan dröm!!

 3. linnea

  kan inte du någon gång om du har lust även visa lite hur du redigerar dina bilder?? så himla duktig är du!! kram!

  1. Eric

   Tack snälla! :) Absolut, skriver upp på listan med kommande upplägg!

 4. Jassi

  Dr Phil är så fult också för de försöker verkligen dra upp så mycket gammalt groll och drama som möjligt för att fylla programmet. Typ “BTW MICHAEL ALSO TOOK MY CAT ONCE WITHOUT ASKING” så blir det ett halvt avsnitt ägnat åt det med???

  1. Eric

   Ja men verkligen! Så sjukt dramatiserat och stageat också? Gaah stör mig så mycket haha

 5. Ebba

  Oj vilken riktig drömkväll!

 6. elise

  haha så sjukt rimligt titta-på-dr-phil-ansiktsuttryck!

  1. Eric

   Haha ja men visst!!

Leave a comment