En liten avokadouppdatering

avokadouppdatering-1

Hallå tisdag! Jag tänkte visa min avokadokärna som helt plötsligt blivit en liten planta. Såhär såg den ju ut för några veckor sedan då den just börjat gro men nu har den som sagt fått blad och allt. Inte illa pinkat för en liten avokadokärna som jag lade i blöt för drygt två månader sedan. Snart tror jag minsann att det är dags att sätta den i jord.

Annars då? Jo tack. Magnus överraskade mig med konsertbiljetter igår kväll, vaknade upp med nackspärr idag och i övermorgon åker jag och Magnus hem till Umeå i några dagar för att klämma ut det sista ur norrlandssommaren. Bland annat har vi tänkt att bila upp till Magnus farmor i Åsele och kanske förbi min stuga, precis som förra året om ni minns (inlägg här och här). Sedan ska vi såklart mysa lite med mina föräldrars hundar, hänga med våra saknade vänner och kanske ta ett glas eller två på Båten. Känns lite mysko att åka hem faktiskt då det än så länge knappt känns som att jag bor här. Men det blir nog fint ändå.

Comments

  1. Cecilia

    Åh, har missat att du också planterar avokado. Blir till så fina små (och med tiden säkert stora) träd ju!

Leave a comment