RY X × Södra Teatern

ry-x-1

Hejsvejs! Just i detta nu sitter jag snart på ett plan upp till Umeå för fyra dagar av myggbett, stughäng, en tur till Magnus farmor i Åsele och umgänge med saknade vänner. Är faktiskt himla pepp! Har såklart med mig kameran så ni får se vad vi hittat på sedan.

Men nu tänkte jag att vi kikar på vad jag gjorde i  måndags. Då stod jag vid Slussen och såg ganska skeptisk ut. Det var jag inte utan egentligen ganska glad.

ry-x-2

Den här parveln hade nämligen överraskat mig med biljetter till RY X spelning på Södra Teatern. Så bra överraskning, hade aldrig kunnat gissat.

ry-x-3
ry-x-4

Efter lite äppelcider på Södras Terass gick vi in till Stora Scenen där konserten skulle äga rum. Jag hade aldrig varit där förut så var lite i chock över hur fin (och liten?) lokalen var. Det såg nästan ut som en jättestor opera ihopkrympt i ett litet litet rum, komplett med stuckaturer och allt.

ry-x-5
ry-x-6

Sedan blev det dags för musik och jag satt och gapade konstant i en timme över hur bra det var. Bäst var såklart Berlin (lyssna på den här, ni kommer inte ångra er) och Howling.

ry-x-7

Efter konserten stannade vi kvar en stund och spejade ut över Stockholms takåsar genom fönstren i trappen upp till balkongen där vi satt. Sedan åkte vi hem och åt toasts. Slut på måndag.

Comments

  1. anna

    så satans vacker utsikt och det ljuset!!

Leave a comment