Solange

solange-6

Godmorgon tisdag! Ikväll ska jag på Beyoncé och är så himla pepp. Lemonade är verkligen livets album och det kommer bli så fett tror jag. Någon av er som ska dit?

Men nog om Beyoncé, idag tänkte faktiskt jag tipsa om en annan Knowles som om möjligt är ännu coolare – nämligen hennes lillasyster Solange. Jag började följa henne på instagram i samband med att alla magiska bilder från hennes bröllop 2014 och sedan dess är hon en av mina instagramfavoriter.

solange-2
solange-3

Som sagt så är hon som en coolare version av sin syster. Obs att jag då verkligen tycker att Beyoncé är svincool, men Solange är liksom en level above.

solange-4
solange-5

Förutom att hon är så. jävla. snyggt. klädd. hela. jävla. tiden. så är hennes insta en riktig inspirationsbomb.

solange-1

Dessutom är Solange också väldigt politisk. T ex skriver hon ofta om #blacklivesmatter, appropriering av svart kultur och är en av få offentliga svarta kvinnor som rockar natural hair. Angående det sistnämnda skriver Chimamanda Ngozi Adichie jätteintressant kring frågan i hennes bok Americana. Tips tips!

solange-7
solange-8

Som sagt, väldigt inspirerande person. Följ hennes instagram här!

solange-9

Comments

  1. […] veckan släppte ett nytt album. Hon är verkligen ett sånt kreativt geni (har bl a tipsat om hennes fantastiska instagram för ett tag sedan) och nu har hon alltså äntligen släppt ny musik i form av fullängdsalbumet A […]

Leave a comment