En ledig fredag med falafelwraps, fina almanackor & förfest

13-bilder-ledig-fredag-1

Hej på er! Sorry att det varit lite tyst här i helgen men det är mycket kul på gång just nu. Berättar mer snart.

Hur som helst så tänkte jag att vi tittar på vad jag gjorde förra fredagen. Då var jag ledig och ägnade min förmiddag hemma i soffan framför OS-sändningarna medan jag redigerade lite bilder.

13-bilder-ledig-fredag-2

Vid lunchtid tog jag med mig Magnus in till Hornstull för att gå på Dusty Deco. Ända sedan Köpenhamnresan har jag fått dille på butiker som säljer vintagemöbler och designklassiker och efter att hört om Dusty Deco var jag ju tvungen att göra ett besök. Blev väl inte helt blown away men det var ändå en väldigt fin butik med mycket fina saker. Tyckte till exempel väldigt mycket om tavlorna på bilden ovan.

13-bilder-ledig-fredag-3
13-bilder-ledig-fredag-4

Plus den här fina skinnfåtöljen som kostade mer än en normal månadslön. Längtar till den dagen jag kan lägga såna summor på möbler ändå.

13-bilder-ledig-fredag-5

Efter att vi gått och ögonshoppat ett tag gick vi upp längs Hornsgatan och hamnade på den här fina innergården tillhörande Hälsocaféet.

13-bilder-ledig-fredag-6

Det var första gången jag var där och jag åt en mycket smaklig falafelwrap medan Maggan tog en glasnudelwok. Gott vare och överlag fanns det mycket nice att välja mellan även om det kanske kändes lite väl “healthy” om ni förstår vad jag menar.

13-bilder-ledig-fredag-8

Efter maten fortsatte vi vårt strosande. Bland annat gick vi förbi Brandstationen där vi hittade en almanacka som vi funderar på att göra en egen variant av och så besökte vi Gingko, mest för att det är så fint där.

13-bilder-ledig-fredag-9
13-bilder-ledig-fredag-10

Sedan slog vi oss ner på Kaffe och tog en kaffe. Tycker det är så mysigt där. Väldigt opretto och det går bara kontanter vilket känns rätt härligt omodernt.

13-bilder-ledig-fredag-11

Någon timme senare var vi hemma igen och åt vår standardmiddag – ugnsrostade rotsaker, lök och halloumi.

13-bilder-ledig-fredag-12

Hade såklart bästa tänkbara middagsdate som jag sedan sov med en stund i soffan innan vi peppade upp oss och åkte in till stan igen.

13-bilder-ledig-fredag-13

Där träffade vi Linnea, Yasmin och min gamla klasskompis Clara som just flyttat till Stockholm. Vi drack vin och drinkar och dansade till 00-talshits (spräckte mina favoritbyxor i grenen när jag försökte twerka ://) innan de gick ut och vi åkte hem för vi skulle upp tidigt på lördagen och göra en kul grej. Men mer om det i framtiden.

Slut på fredag!

Comments

  1. rebecca

    ser så mysigt ut!

  2. Embla

    så himla fint som vanligt

Leave a comment