30 malmötimmar – Rihanna, Ribban och en massa regn

Förra tisdagen klev jag och Magnus av tåget från Köpenhamn och åkte raka vägen till Saga och Johans lägenhet i Malmö. Vi fick ju äran att bo hos dem i deras superfina lägenhet i Slottstaden, precis som senast när vi var i Malmö! Precis som senast så hade de den här utsikten från sitt vardagsrum, även om det är lite grönare såhär års.

rihanna-ribban-regn-2
rihanna-ribban-regn-3

Något som däremot såg var sig likt var deras hund Bilbo. Och deras extremt fina jättefönster. Satt och beundrade dem ett tag medan vi snackade lite med Saga om Köpenhamn och danskar. Sedan gick vi och köpte falafel.

rihanna-ribban-regn-4

Vi var ju nämligen tvungna att ladda upp inför detta – Rihannas konsert på Malmö Arena. SÅ FETT!

rihanna-ribban-regn-5
rihanna-ribban-regn-6

Fatta att vi liksom bokade dessa biljetter för mindre än en vecka sedan. Crazy crazy. Hon var i alla fall helt sinnes. Vilken queen. Tror aldrig jag sett någon som varit så närvarande och haft så kul på scenen som Riri alltså.

rihanna-ribban-regn-7

Morgonen efter klev vi upp sent och vid 12-tiden gav vi oss ut på frukostjakt. Magnus och Saga poserade som värsta drömparet utanför Sagas port. Hade platsat i vilken kommunbroschyr för nybyggnadsområden som helst.

rihanna-ribban-regn-8
rihanna-ribban-regn-9

Sedan gick vi ett kvarter och stannade till vid Atrium där vi köpte varsin toast plus kaffe. Och så satt vi och åt under ett parasoll som smattrade av regnet som föll runt omkring oss.

rihanna-ribban-regn-10

Kolla vad fin!!

rihanna-ribban-regn-11

Såklart stoppade inte regnet oss utan vi gick hem till lägenheten och hämtade regnkläder och paraply och gav oss iväg mot Ribersborgsstranden.

rihanna-ribban-regn-12
rihanna-ribban-regn-13

Bilbo tog ett topp.

rihanna-ribban-regn-14

Sedan började det regna väldigt mycket. Alltså väldigt väldigt mycket.

rihanna-ribban-regn-15

På väg tillbaka hade det mesta slutat dock så jag vågade fram med kameran.

rihanna-ribban-regn-16

Så fort vi kom hem så började det dock igen.

rihanna-ribban-regn-17
rihanna-ribban-regn-18

Så resten av kvällen spenderade vi inomhus. Jag hängde med Bilbo och Magnus och Saga såg på youtubeklipp i sängen. Ändå rätt nice.

rihanna-ribban-regn-19

Klart slut på våra första 30 timmar i Malmö.

Comments

  1. Julia

    Hej! Jag lånade ett par bilder av dig för att tipsa om din blogg i ett inlägg. Hoppas att det var okej! Tycker din blogg är så sjukt snygg och bra! http://prick.blogg.se/2016/august/tre-torsdagstips.html

    1. Eric

      Ja men självklart! Vad glad jag blir, tack snälla!! :)

Leave a comment