En fredag som började med finfrukost och slutade med en festlig person

frukost-finfin-avokado-festlig-person-1

Hej på er! Efter en prideig helg är jag och Magnus påväg söderut för sommarens sista lilla tripp. Vi åker till Köpenhamn idag och stannar tills imorgon då vi åker tillbaka över sundet för att gå på Rihanna med Saga följt av några dagars häng med henne i sommarmalmö. Obs att vi bokade detta typ igår så allt är väldigt spontant (och olikt mig) men känns också väldigt kul. Det kommer bli fett!

Men nu vi hoppar tillbaka till fredag, för då jag hängde med den här! Magnus skulle ju egentligen vara borta hela veckan men sedan så dök han upp hemma igen på torsdagskvällen. Kul för mig!

frukost-finfin-avokado-festlig-person-2

Vi firade med en brakfrukost tillsammans. Scrambled eggs, yoghurt med bär, avokadotoast, smoothie och kaffe.

frukost-finfin-avokado-festlig-person-3

Sedan planterade jag min avokadoplanta som växt sig rejält stor på sistone.

frukost-finfin-avokado-festlig-person-4
frukost-finfin-avokado-festlig-person-5

Hade nog kunnat plantera den tidigare men tycker den har varit så fin i sitt glas på fönsterkarmen. Men nu står den i jord i alla fall och förhoppningsvis kommer den bli lika maffig som Anettes. Eller okej, riktigt så stor behöver den inte bli.

frukost-finfin-avokado-festlig-person-6

När Magnus åkte till jobbet vid lunchtid så åkte jag och satte mig vid Örnsbergs Klippor med Tom Malmquists bok. Efter att jag lyssnat på hans sommarprat förra veckan kunde jag inte låta bli att köpa den. Sedan så badade jag såklart också, men det var ju rätt givet med tanke på vädret.

frukost-finfin-avokado-festlig-person-8

Några timmar senare åkte jag in till stan för att möta upp Amanda.

frukost-finfin-avokado-festlig-person-9

Vi tog ett glas Cava på Magnolia vid Mariatorget, pratade om livet och planerade lite. Sedan gick vi gemensamt till ICA, köpte godis och åkte hem åt varsitt håll. Som de sanna introverterna vi är.

Slut på fredag.

Comments

 1. Anja

  For en fantastisk fin blogg du har! Har bladd meg helt tilbake til din første post – gillar allt! Studerer du fortsatt grafisk design eller hva gjør du nå? :)

  1. Eric

   Tack snälla!! :) Just nu läser jag inget utan söker jobb. Planerar dock att ev söka till lite här i Stockholm skolor i framtiden :)

 2. Annette

  Tusen tack för länken Eric! Hoppas att din avokado håller sig på en lite rimligare nivå, haha. Känns som att min smider planer på att äta upp både mig, min kille och mina katter :)

  1. Eric

   Tack! Haha ja, den ser ut att ha fått ett eget liv nästan!

 3. Ingrid

  Vilken fin dag! Jag har Toms bok på min lista, ska börja läsa den så fort jag är klar med boken jag läser nu.

Leave a comment