2 × musiktips

2-musiktips-1

Godmorgon på er! Tisdag idag och det tycker jag vi firar med lite musiktips x 2. Egentligen har jag ju haft en ganska seg period rent musikmässigt ett tag nu och bara lyssnat om och om igen på samma spellistor men nu har det äntligen börjat dyka upp lite ny bra musik.

Tips nummer ett är Eriks Rapps nya låt Suburbia. Hade en sån crush på honom när han var med i Idol (verkar för övrigt ha en thing för gaykillar som varit med i Idol haha) och väntar ivrigt på att han ska släppa egen musik. Det mesta han släppt hittills har väl inte varit super men hans senaste singel tillsammans med Killian & Jo är faktiskt riktigt bra. Plus bra att dansa till.

2-musiktips-2

Som musiktips nummer två har vi en låt Frank Ocean som ju äntligen släppte sitt efterlängtade album för någon vecka sedan. Jag vet ju att tipsa om Frank Ocean när kommer till musik är lite som att tipsa om vatten till någon som är törstig men ville ändå dela med mig av min favoritlåt från Blonde – nämligen Self Control. Precis som det mesta andra på albumet så är detta ett musikaliskt mästerverk.

Och när ni ändå är igång tycker jag att ni också kan lyssna på Nikes och Nights. Det var allt för mig idag, hoppas ni får en fin tisdag!

Comments

  1. anna

    Åh self control är också en av mina favoriter från albumet tillsammans med Ivy och Solo!

Leave a comment