3 × saker jag bläddrat i

3-bladdrat-i-1

Hej!

Tänkte att vi skulle kika på tre saker jag bläddrat i den senaste tiden.

3-bladdrat-i-2
3-bladdrat-i-3

Först ut har vi senaste numret av COS Magazine. Bakom det står såklart COS (obvi) och även om det egentligen bara är en förfinad lookbook för deras A/W16-kollektion så är det också en jättefin tidning i sig själv med bra reportage och fint foto.

3-bladdrat-i-4

Numero dos är detta magazine som jag köpte på Konst-ig i söndags. Som ni hör på namnet Les Others är tidningen fransk och inriktar sig mot människor som “älskar att vara utomhus”. Dvs inte jag. Men gillar den ändå.

 

3-bladdrat-i-5

Kanske mest pga av att innehållet dels är på franska, som måste vara jordens finaste språk.

3-bladdrat-i-6
3-bladdrat-i-7

Plus också för enormt fina foton och snygg grafisk form.

3-bladdrat-i-8

Och sist ut har vi denna fina som jag fick av Flora hem i brevlådan för några dagar sedan. Har bara kommit lite mer än halvvägs pga är en slow reader men jag tycker verkligen om vad jag läst hittills. Tycker att Flora har en förmåga att formulera svåra känslor i skrift som få andra.

Det var allt för mig idag, hoppas ni får en fin tisdag!

Leave a comment