Sommaren 2016 genom min mobil – Juni

Godmorgon måndag!

Förra året gjorde jag ett inlägg där jag sammanfattade hur min sommar sett ut genom min mobil. Det vill säga ett inlägg med mobilbilder som ibland visat sig här på bloggen, ibland på min instagram och ibland bara legat och skräpat på min telefon. Jag tyckte det var rätt kul att se tillbaka på, och förhoppningsvis tyckte ni detsamma. Så nu när sommaren är över (ignorerar att det har varit sommarvärme i Stockholm den här helgen) tänkte jag att det var dags igen. Den här sommaren har dock varit så himla händelserik att jag helt enkelt får dela upp allt i tre, enligt de tre sommarmånaderna juni, juli och augusti. Låter det bra? Bra!

sommaren-2016-mobil-juni-1

Vi hoppar till början av juni då jag och Magnus upplevde försommaren i Umeå. Magnus hade i och för sig redan flyttat till Stockholm på veckodagarna sedan några veckor tillbaka pga jobb, men när han var hemma kramade vi ur det sista vi kunde ur vår hemstad.

sommaren-2016-mobil-juni-2

Och lagom till den månadens första helg hade vi tömt och städat ur vår första gemensamma lägenhet. Speciell känsla att bara lämna det som varit ens liv i över ett år sådär.

sommaren-2016-mobil-juni-3
sommaren-2016-mobil-juni-4

Och någon dag senare vred vi om nycklarna till vår lägenhet i Stockholm för första gången. Först på plats förutom jag blev våra avokadokärnor. Efter ytterligare någon dag kom resten av grejerna och så vips var lägenheten beboelig.

sommaren-2016-mobil-juni-5

Vi kom rätt snabbt in i vardagen och åt många somriga frukostar med färska bär.

sommaren-2016-mobil-juni-6

Och så gjorde vi en massa utflykter. Bland annat till Rosendals trädgård om ni minns?

sommaren-2016-mobil-juni-7
sommaren-2016-mobil-juni-8

En del parkhäng blev det också. Både i Ivar Los park och runt om på Djurgården.

sommaren-2016-mobil-juni-9

Vi utnyttjade de ljusa kvällarna till fullo och gick en massa promenader. Det blev många kvällar med picknick i Ivar Los, pga bästa parken i hela stan.

sommaren-2016-mobil-juni-10

Och så gjorde fler utflykter, bland annat med bästa Amanda i Bergianska trädgården. Satan vad vi låg i alltså.

sommaren-2016-mobil-juni-11
sommaren-2016-mobil-juni-12

Jag hade inget jobb under i princip hela sommaren så åt en del långa frukostar med balkongdörren på vid gavel. Vi var även en sväng på Gärdet, som var helt översvämmat av hundkäx, och hälsade på Magnus bror som bor där.

sommaren-2016-mobil-juni-13

Hej hej från mig i ett trapphus!

sommaren-2016-mobil-juni-14
sommaren-2016-mobil-juni-15

Vi gick på museum. Här på Carl Eldhs Ateljémuseum, som var så så fint.

sommaren-2016-mobil-juni-16

Och så gick jag på en rätt lyrrig firmafest som Magnus blivit bjuden till av företag han samarbetat med.

sommaren-2016-mobil-juni-17
sommaren-2016-mobil-juni-18

Magnus var cute som vanligt och vi åt veganska tacos.

sommaren-2016-mobil-juni-19

Plus såg Silvana. Det var fett. Och ännu fetare när bjöd upp alla i publiken, inklusive oss, på scen under “Svär på min mamma”.

sommaren-2016-mobil-juni-20
sommaren-2016-mobil-juni-21

Sedan gick jag på event i Rodebjers superfina butik vid Norrmalmstorg med Amanda.

sommaren-2016-mobil-juni-22

Jag fick med snittblommor som prydde vårt köksbord i flera veckor.

sommaren-2016-mobil-juni-23
sommaren-2016-mobil-juni-24
sommaren-2016-mobil-juni-25

Jag hängde också en del hemma, flyttade runt saker och försökte fixa i den mån det gick. Bland annat gav jag mig på att skissa lite väggdekorationer och så fick Kate Moss flytta in bredvid vår monstera.

sommaren-2016-mobil-juni-26

Upptäckte också våra närområden med den här filuren. Insåg att Midsommarkransen är ett av Stockholms finaste områden.

sommaren-2016-mobil-juni-27

Och så firade vi midsommar i all enkelhet hemma i lägenheten med en gräddtårta.

sommaren-2016-mobil-juni-28
sommaren-2016-mobil-juni-29

När det regnade var vi mest inomhus men när det var uppehåll vågade vi oss ut för mer utforskande. Hittade Örnsbergs klippbad där vi skulle hänga massor under sommaren.

sommaren-2016-mobil-juni-30

Sedan återinförde jag smoothiebowlen i mitt liv. Perfekt under de perioder under sommaren då det kändes som att huvudet kokade av värmen.

sommaren-2016-mobil-juni-31

Sedan avslutade vi juni med ett besök på Yayoi Kusamas utställning på Moderna Muséet.

Och det var min första sommarmånad 2016. Vill ni se sommaren 2015 genom min mobil kan ni klicka här!

Comments

 1. Beatrice

  Alltså, till och med dina mobilbilder ser ut som ett sabla glossy magasin <3

 2. Tummen upp! Det känns som ni hittar på så många roliga saker!

 3. Linn

  Åhh det ser ut som ni har skålar från maria Pohl stämmer det? :D

  1. Eric

   Kan nog stämma, är inte helt säker pga fick dem i present av Magnus haha!

 4. amanda maria josefina

  hej! vill mest bara skriva att jag precis hittat din blogg och tycker att den är så oerhört välgjord, snygg och framför allt BRA. så kul att finna ny bra läsning såhär. är också relativt nyinflyttad i Stockholm. kommer från Lule nämligen!! kram!

  1. Eric

   Åh tack vad snällt, vad glad jag blir! :)
   Kul med fler norrlänningar i huvudstaden!! :)

Leave a comment