Fancy pants

oscar-1

Guten morgen! Tänkte visa hur jag var klädd häromdagen, närmare bestämt i lördags, när jag och Magnus bland annat spatserade runt Kungsholmen.

oscar-2
oscar-3

På överkroppen hade jag jacka plus stickad tröja från Weekday men jag tycker att vi ägnar en stund åt mina nya byxor istället. Har varit på jakt efter ett par vida byxor så himla länge bra nu men inte hittat en modell som suttit bra. Eller ja, fram tills förra veckan då, då jag hittade dessa på second hand för 150 spänn. Så. Jäkla. Värt.

oscar-4
oscar-5

Älskar att de är i jätteflowigt material, perfekt vida och har sidenrevärer i sidan. Tror att de egentligen är någon form finbyxor men tänker att de funkar lika bra för alla tillfällen om en klär ner dem lite med stickade tröjor, hoodies eller sweatshirts. Så att det inte ser ut som att en ska på nobelfesten liksom.

oscar-6

Från Oscar Jacobson är dem i fall någon undrar.

Det var alles för mig idag. Ha en fin onsdag!

Leave a comment