Nytt × musik

nytt-x-musik-1

Godmorgon måndag!

Tänkte inleda veckan med att visa er två saker. Först ut är dessa högtalare som jag och Magnus  ä n t l i g e n  köpte i helgen efter att ha funderat fram och tillbaka jag vet inte hur länge. Egentligen drömmer jag ju om ett par sådana här men att lägga 7k på ett par högtalare bara för att de är snygga kändes väl inte inte helt ok. Så nu blev det dessa istället, från svenska Audio Pro, som jag tycker är så fina.

nytt-x-musik-2
nytt-x-musik-3

Och speaking of musik så måste jag verkligen passa på att tipsa om att en av mina absoluta favoritmänniskor, Solange Knowles, förra veckan släppte ett nytt album. Hon är verkligen ett sånt kreativt geni (har bl a tipsat om hennes fantastiska instagram för ett tag sedan) och nu har hon alltså äntligen släppt ny musik i form av fullängdsalbumet A Seat at the Table. Politiskt, pro-black och så så bra.

nytt-x-musik-4
nytt-x-musik-5
nytt-x-musik-6

Förutom själva albumet har hon även släppt en “digital book” med fantastiskt fantastiskt fotografi och där alla albumets låtar finns typografiskt visualiserade. Verkligen en sån fröjd för ögat. Tips tips!

nytt-x-musik-7
nytt-x-musik-8
nytt-x-musik-9

Boken i sin helhet går att se här, hoppas ni får en fin vecka!

Comments

 1. Elin

  Hej! Nu när ni haft högtalarna ett tag, vad tycker ni om dem? Otroligt fin blogg förövrigt, blir så glad av alla dina foton?? keep up the good work!

  1. Eric

   Hittills jättenöjd!! Har mest inte hunnit testa dem ordentligt med hög volym men är igång ständigt här hemma, plus att de smälter in bra bland inredningen. Och tack för de fina orden, du anar inte hur glad jag blir av att höra det! :)

 2. […] vandra vidare. Vi hade nämligen en massa ärenden att bocka av. Bland annat skulle vi ju köpa dessa högtalare efter många om och men, plus lite annat som behövdes […]

 3. Rebecca

  alltså solange nya album är guld.

  1. Eric

   Ja verkligen!!

 4. H.

  Hej! Vart är din transparenta regnkappa ifrån?

  1. Eric

   Den är från Muji! :)

Leave a comment