Tapas & två bra personer

tva-bra-plus-tapas-1

I onsdagskväll satt jag kvar länge länge på kontoret och jobbade men till fick jag kasta in handduken och skynda mig till Södermalm där jag skulle möta upp Amanda och Magnus för att äta middag. Amanda hade varit på ett tapasställe vid Nytorget vid namn Sardin och som enligt henne kändes “så New York!”, så där fick det bli.

tva-bra-plus-tapas-2
tva-bra-plus-tapas-3

Att äta ute i allmänhet, och tapas i synnerhet, är en så nice grej att göra mitt i veckan nu när en har ekonomin för det. Vi beställde in en massa gott. Som buffelmozarella, friterad getost, portabellosvamp, risotto och quesadillas. Och så Cava såklart. Kändes som om det var fredag.

tva-bra-plus-tapas-4
tva-bra-plus-tapas-5

Och så pratade vi om ork, att känna att en står still och hur sjukt det egentligen är vad en går igenom under dessa år efter studenten. Att flytta kors och tvärs, ta stora och livsavgörande beslut och ibland också byta bana helt. Vilken “vuxen” som helst hade ju gått in i väggen för mindre, medan vår generation förväntas göra allt utan problem.

(Obs sidenote men gulligt med 3 x kärlek på kvittot)

tva-bra-plus-tapas-6

Dessa personer ändå. Så bra.

Comments

  1. Rebecca

    Mysigt!

Leave a comment