Timme för timme, en lördag då det aldrig blev ljust

timme-lordag-ljus-1

10:00
Kliver upp och äter frukost med Magnus. Smoothiebowl, avokadotoast med ägg, chiliflakes och olivolja. Plus såklart kaffe, även denna dag med mokabryggaren eftersom det är kul med variation. Särskilt viktigt denna dag eftersom att det är så jäkla hemskt väder ute med mörka moln och regn i luften.

timme-lordag-ljus-2

11:00
Sätter mig vid köksbordet och försöker styra ihop lite inlägg. Slänger sedan in en tvätt i maskinen, fotar lite grejer och slår mig ner bredvid Magnus som ligger och hostar i soffan.

timme-lordag-ljus-3

12:00
Lämnar sjuklingen i soffan och gör iordning lunch (samt fotar detta inlägg).

13:00
Äter ovan nämnda lurre med den här filuren. Kolla vad fin han är sin fluffiga tröja! Från Weekday om någon undrar.

timme-lordag-ljus-6

13:30
Står på Fruängens T-baneperrong med ett avbrutet paraply som inte kom så bra överens med höstvindarna. Sjuk grej va? Att paraplyet bara liksom går av på mitten. Blåste verkligen inte så mycket men både jag och Magnus är ju rätt dramatiska av oss så antar att paraplyet helt enkelt hakat på ¯\_(ツ)_/¯

timme-lordag-ljus-7

14:30
Står och är blöt och paraplylös på Södermalm efter misslyckad jackjakt och deppar pga att det inte blir ljust någonsin denna hemska dag. Strax innan denna bild togs stöter vi på Amanda som är ute och strosar och strax efteråt går vi till Kaffe och tar en kaffe.

timme-lordag-ljus-8

15:00
Ger upp och åker hem. Både jag och Magnus har en rätt dålig dag (fyfan ändå att väder kan påverka mig så mycket) så eftermiddagen blir till något av en snyftfest. Tar inga fler foton men resten av dagen består av risottorester till middag och 4 avsnitt Queer as folk.

Comments

  1. lovisa

    åh. life, hur det kan vara ibland ändå <3 skönt med så mycket ärlighet i ett sådant här bildskönt inlägg – GILLAR! respekt.

  2. Wilda

    Haha, “både jag och Magnus är ju rätt dramatiska av oss så antar att paraplyet helt enkelt hakat på” <3 så jäkla fint trots det stackars paraplyet.

Leave a comment