10 bilder från en trött söndag

en-sondag-1

Godmorgon! Hur är läget med er? Själv så börjar jag sakta piggna till efter några jobbiga veckor och trots en halvsjuk helg så känns det som att jag börjar komma på banan igen.

Men jag tänkte att vi skulle börja veckan med att titta på en annan dag när jag var bra mycket tröttare än vad jag är nu – nämligen förra söndagen. Då klev jag upp till ett yrande snöoväder med den här mannen på bilden och dukade upp en riktig pangfrukost, som sig bör på söndagar.

en-sondag-2

Åt min nya favorit yoghurtbowl med jordnötssmör, kokos, hallon och granola. Plus avokadomacka med kokt ägg och en clementin med bladen kvar på. Kändes som om jag var utomlands.

Drack såklart kaffe också, i mängder. Med en skvätt mjölk i såklart.

en-sondag-5

Sedan hoppade jag och mitt frukostsällskap på en tunnelbana in till stan som täckt i vad som jag då tyckte var aaalldeles för mycket snö för november (tji fick jag några dagar senare då snöapokalypsen kom). Knappt en enda käft var ute och flanerade förutom mig och Magnus, dels pga ovan nämnda snö men också pga att det var allhelgona. Vi tänkte gå på Nordiska Galleriet och kolla på designmöbler men det var stängt så vi gick vidare till Biblioteksgatan istället.

en-sondag-6

Där vi gick på bland annat Aesop för att kolla på tvålar och hudkrämer. Plus lite andra butiker med det mesta var stängt pga dubbelröd dag. Så kan det gå.

en-sondag-7

Istället gick vi en sväng på NK för att testa parfymer (känner att det börjar bli dags efter att ha gått luktfri i 22 år) och kolla på böcker xxx. Så här såg jag ut förresten; jacka och zip-tröja från Weekday, byxor som är second hand och skor från Adidas. Plus trötta ögon pga för få timmars sömn.

en-sondag-8

Sedan promenerade vi över till Södermalm i den isande vinden och fortsatte vår parfymjakt där.

en-sondag-9

Till sist gav vi upp för dagen, åt livets senaste lunch på Beijing 8 i Hornstull och så åkte jag och snyggingen nedan hem, spenderade resten av dagen i soffan och åt nachos och guacamole till middag eftersom att så kan en göra om en är vuxen. Och med det så var den söndagen slut.

en-sondag-10

Comments

 1. Emilia

  men wow va fina bilder, ser ut som att ni lever ett sånt fint liv, haha!

  1. Eric

   Tack snälla! :)

 2. Henrik

  Tips: gå till Cow parfymeri på Mäster Samuelsgatan. Bra service och fantastiska dofter!

  1. Eric

   Tack för tips, ska kolla in det! :)

 3. Anja

  Den frokosten altså, *smiley med hjärtögon*. Og så fint du har klart å fange den grå søndagen i kameraet. Jeg var i Stockholm forrige helg og omtrent alle bildene jeg tok ble bare grå på grunn av det triste været, haha. Neste gang blir det sommertur i stedet.

Leave a comment