3 × fint

3-fint-1

Godmorgon! Här kommer lite lördagsgodis i form av saker jag sett på internet på sistone och som jag tyckt extra mycket om.

Först ut har vi Kinfolks nya kontor i Köpenhamn, inrett av Norm Architects, som är en ren dröm. Så fina bilder, så fina möbler och så fin färgskala. Älskar allt.

Numero dos är dessa fina stilleben av fotografduon Wilcox & Johansson. Skulle vilja bygga en massa sådana lite här och var hemma men behöver gå på jakt efter lite saker att bygga dem av först. Får ta en sväng förbi Konstfacks Julmarknad som är i helgen och kanske hitta något fint där.

Och sist men inte minst har vi dessa magiska bilder från fina Julias japanresa. Varenda ett av hennes inlägg får mig att bara vilja säga upp mig från jobb och bostad, sälja allt jag äger och flytta till det som ändå måste vara världens kanske finaste land.

Men först ska jag försöka ta mig upp ur sängen och göra något av den här dagen. Ha en fin lördag!

Comments

  1. Hanna

    Så fin blogg du har!

  2. Sandra Leone

    Kinfolks kontor! Alltså smäller av vad fint!

  3. Rebecca

    åh fy tusan vad bra grejer

Leave a comment