Köpt på Konstfack

Hola! Tänkte visa vad jag hittade på Konstfacks julmarknad i helgen. Trodde inte att jag skulle hitta så mycket eftersom jag kunde gå först på söndagen, men hittade ändå lite fint. Vi tittar!

Först ut har vi denna kopp, som faktiskt inte var mitt inköp utan Magnus. Av Agnes Jarl.

Jag köpte å andra sidan denna, av någon jag tyvärr inte minns namnet på. Tyckte den var fin och tänker att den kan få agera skål för flingsalt eller nåt.

Och så köpte jag posters. Bland annat detta print av Lisa Grip som jag tyckte var fint. Kommer troligtvis få hänga på på väggen bakom vårt köksbord, men vi får se. Har inte bestämt helt än.

Och så sist men inte minst köpte jag även denna poster. Även dennas upphovsmakare vet jag inte (update, Liv Larsson ligger bakom!), och inte heller vart jag ska hänga den här hemma faktiskt. Får testa mig fram lite, det blir nog bra tillslut tror jag.

Comments

  1. […] Vi gick runt ett bra tag och tittade runt bland olika bord, drack lite kaffe och funderade på vad vi ville köpa. Landade i två posters, en skål och en mugg (som ni kan se här). […]

  2. […] även med att sätta upp våra posters vi köpt på julmarknad några veckor […]

  3. […] på Konstfacks julmarknad där jag köpte lite fint till lägenheten. Skrev om mina fynd förra veckan om ni vill […]

  4. […] Vi gick runt ett bra tag och tittade runt bland olika bord, drack lite kaffe och funderade på vad vi ville köpa. Landade i två posters, en skål och en mugg (som ni kan se här). […]

  5. Rebecca

    åh vad fina grejer!

Leave a comment