Måndag & en livsuppdatering

mandag-livsuppdatering-1
mandag-livsuppdatering-2

Keps & Polotröja: H&M, Tröja: Weekday, Byxor: Oscar Jacobson, Skor: Adidas

Godmorgon! Hur är läget med er? Med mig är det bra, sitter på tunnelbanan på väg till jobbet efter en rätt pissig helg där det känts som att allt gått emot mig. Plus att jag känt mig så himla… ensam typ? Knepigt det där, hur känslor kan vara helt frikopplade från verkligheten men ändå kännas på riktigt. Men så är det ibland tänker jag. Dock har min sinnesstämning medfört att jag varit extra kramig med Magnus sedan han kom hem i lördags kväll, och det är ju bra och mysigt osv.

Annars så har min skam-obsession vuxit till oanade höjder as of lately. Det är en så jävla bra och viktig serie just nu och jag blir helt rörd när jag tänker på hur många unga som får växa upp med detta idag.  Själv skulle jag dock behöva en skam-cirkel att lufta i pga varje klipp som läggs upp på skam.p3.no føkker meg opp:)) lol

Sist men inte minst så är det också lite kul grejer på gång här på bloggen. Men mer om det sedan, för nu är jag framme på kontoret.

Ha en fin måndag!

mandag-livsuppdatering-3

Comments

 1. elise

  åhh skam <3 älskar isak! och noora!

 2. Patrik at Brass&Gold

  Skönt att veta att andra också är lika beroende av Skam som vi! Peter och jag följer det slaviskt! Och som du så fint säger, man blir glad att det finns någon som gör en serie på detta sättet om pojkar som tycker om varandra och att det får vara just det! Inte massa annat! Det är så fint!

 3. rebecca

  Men säg inte att du har missat Kosegruppa på facebook, där ventileras det väl efter varje klipp! :)

  1. Eric

   Åh bästa tipset!! Har suttit hela dagen och älskar detta!

Leave a comment